PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
52 saatte claas
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 545231" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: 52 saatte claas</strong></p><p></p><p>kubota kubota sitede artık kubotanın herşeyi güzel harika havası estirilip duruyor kubota servisi dediniz o meşhur servisler döküntü mf lerin gittiği veya eski mf nh servisleri yani nh nin mf nin servislik vermediği 2. sınıf ustalardan ötesi değil kubota servisleri ama bilmiyorum bilinçlimi söyleniyor bilinçsizmi kubota servisi şöyle güzel böyle güzel denilip duruyor kubota servisleri aynen yazdığım gibi en azından burada o şekilde bir başka konu ise erkuntun tümosanın new hollandın masseyin başına bu şekilde bu olay gelse yerden yere vururdunuz daha ne olacak soruyorum hepinize resmen bölünmüş ama ithal olunca çok normal ve anlayışla karşılıyorsunuz bence ithallere karşı gözünüzdeki pempe gözlükleri çıkarın bir traktöre karşı değerlendirme yaparken ayrı ayrı hakkaniyetle değerlendirelim örneğin ben mf ci bir insanım şu an gelen mf 5400 serissine diyecek lafım yok çok beğeniyorum ama 3600 serisi ister ithal olsun ister yerli bu serinin modellerini 70-80 liraya satarak resmen çiftçimizi kazıklıyorlar çiftçi gariban ithal diyor güle oynaya alıyor biraz seçici davranmak daha iyi olacaktır(BENCE)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 545231, member: 220"] [b]Ynt: 52 saatte claas[/b] kubota kubota sitede artık kubotanın herşeyi güzel harika havası estirilip duruyor kubota servisi dediniz o meşhur servisler döküntü mf lerin gittiği veya eski mf nh servisleri yani nh nin mf nin servislik vermediği 2. sınıf ustalardan ötesi değil kubota servisleri ama bilmiyorum bilinçlimi söyleniyor bilinçsizmi kubota servisi şöyle güzel böyle güzel denilip duruyor kubota servisleri aynen yazdığım gibi en azından burada o şekilde bir başka konu ise erkuntun tümosanın new hollandın masseyin başına bu şekilde bu olay gelse yerden yere vururdunuz daha ne olacak soruyorum hepinize resmen bölünmüş ama ithal olunca çok normal ve anlayışla karşılıyorsunuz bence ithallere karşı gözünüzdeki pempe gözlükleri çıkarın bir traktöre karşı değerlendirme yaparken ayrı ayrı hakkaniyetle değerlendirelim örneğin ben mf ci bir insanım şu an gelen mf 5400 serissine diyecek lafım yok çok beğeniyorum ama 3600 serisi ister ithal olsun ister yerli bu serinin modellerini 70-80 liraya satarak resmen çiftçimizi kazıklıyorlar çiftçi gariban ithal diyor güle oynaya alıyor biraz seçici davranmak daha iyi olacaktır(BENCE) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
52 saatte claas
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt