PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
5435 pulluk denemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="davutselek" data-source="post: 272548" data-attributes="member: 22516"><p><strong>Ynt: 5435 pulluk denemesi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>kardeşim bu lafında 100 de<10 000 000 haklısın mevsimlere göre sürüm değişir zaten dikkat edersen yazın ortasında çift sürene gülünür neden dersen israftan başka bi şey değildir. aslına bakarsan bi örnekde ben vereyim ben afyonda oturuyorum mevkiim çay tarafında burada arazimiz kepir diye tabir edilen cinstendir bende 86 model 285 lik var baharda nadasa girdiğimde (düz arazi için söylüyorum) tam tarla tavında 6 lı 12 inç pulluk sanki peynir diler gibi toprağı işliyorhemde eski tip kara pullukla kulaklar gözükmemecesine lakin ekin kaldırıılıp ikinci mahsule girdiğimde yer sürümünde aynı tarlada 3 lü 12 inç pulluk motoro zıplatıyor bu nasıl oluyor tabikide tarlanın tavı dediğimiz olay ortadan kalktığı için oluyor. hatta bi seferinde gine ikinci mahsule girmeden önce tarlayı suladık tavlansın diye sürüm kesek dediğimiz topaçlar olmasın diye o zaman bile motor 4 lü 10 inç pulluğu zor yedi bu nun da sebebi güneşin açısının dik gelmesi sonucunda ışık direk toprağa vuruyor ve toprak ister inanın ister inanmayın güneş ışığıyla sıkışıyor buda işin biraz zorlaşmasına sebebiyet veriyor. </p><p>eeee bunca laftan sonra ataların dediği boşuna olmuyor vakitsiz yapılan iş masraf açar işini bilecen vaktinde işleyecen ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="davutselek, post: 272548, member: 22516"] [b]Ynt: 5435 pulluk denemesi[/b] kardeşim bu lafında 100 de<10 000 000 haklısın mevsimlere göre sürüm değişir zaten dikkat edersen yazın ortasında çift sürene gülünür neden dersen israftan başka bi şey değildir. aslına bakarsan bi örnekde ben vereyim ben afyonda oturuyorum mevkiim çay tarafında burada arazimiz kepir diye tabir edilen cinstendir bende 86 model 285 lik var baharda nadasa girdiğimde (düz arazi için söylüyorum) tam tarla tavında 6 lı 12 inç pulluk sanki peynir diler gibi toprağı işliyorhemde eski tip kara pullukla kulaklar gözükmemecesine lakin ekin kaldırıılıp ikinci mahsule girdiğimde yer sürümünde aynı tarlada 3 lü 12 inç pulluk motoro zıplatıyor bu nasıl oluyor tabikide tarlanın tavı dediğimiz olay ortadan kalktığı için oluyor. hatta bi seferinde gine ikinci mahsule girmeden önce tarlayı suladık tavlansın diye sürüm kesek dediğimiz topaçlar olmasın diye o zaman bile motor 4 lü 10 inç pulluğu zor yedi bu nun da sebebi güneşin açısının dik gelmesi sonucunda ışık direk toprağa vuruyor ve toprak ister inanın ister inanmayın güneş ışığıyla sıkışıyor buda işin biraz zorlaşmasına sebebiyet veriyor. eeee bunca laftan sonra ataların dediği boşuna olmuyor vakitsiz yapılan iş masraf açar işini bilecen vaktinde işleyecen ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
5435 pulluk denemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt