PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5445 ve 5455 in üretimi durmuş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İslamdogan" data-source="post: 993744" data-attributes="member: 56372"><p><strong>Ynt: 5445 ve 5455 in üretimi durmuş</strong></p><p></p><p>Aynen abi benim takıldığım yer ise yukarıda 5 li bitenlerin ağır tip dyna 4 0 lı bitenler ise hafif tip dyna 4 demişler. Benim düşüncem dyna4 tüm dyna 4 olan traktörlerde aynıdır. Ha senin de dediğn gibi son dişli. Traktörde büyük olduğu için traktöre göre daha büyük ve daha küçük olabilir. Mantıklı olanda bu zaten. Ve kataloglar da incelerken dyna 4 farklı bir şekilde belirtilmemiş. Farklı olsa belirtilirdi diye tahmin ediyorum.</p><p>5400 ün muhabbeti açılmışken bildiğim aradaki farkları sayayaım.</p><p>1.5li serilerin motorları daha büyük.</p><p>2.kaldırma kapasitesi 700 kg fazla.</p><p>3.Dingil aralıkları 5 li serilern 9 cm uzun.</p><p>5.5445 ve 5455 ler de 3a dan sonra güç arttırımı mevcut. 0 lılar da bu yok. </p><p>4.5 li seriler commonrail. 0 lı seriler mekanik enjeksiyon sistemli.</p><p>6..Ve 5 li seriler daha büyük olduğu için senin de dediğin gibi aktarma organları az da olsa büyük olabilir. Gövdede ki kalınlık farkıda az da olsa vardır tahminim. Ve motor kısmında ki elemanlar motor büyük olduğu için biraz büyük olabilir.Ama dediğim gibi dyna4 ler aynı.. Umarım yanlış bilgi vermemişimdir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İslamdogan, post: 993744, member: 56372"] [b]Ynt: 5445 ve 5455 in üretimi durmuş[/b] Aynen abi benim takıldığım yer ise yukarıda 5 li bitenlerin ağır tip dyna 4 0 lı bitenler ise hafif tip dyna 4 demişler. Benim düşüncem dyna4 tüm dyna 4 olan traktörlerde aynıdır. Ha senin de dediğn gibi son dişli. Traktörde büyük olduğu için traktöre göre daha büyük ve daha küçük olabilir. Mantıklı olanda bu zaten. Ve kataloglar da incelerken dyna 4 farklı bir şekilde belirtilmemiş. Farklı olsa belirtilirdi diye tahmin ediyorum. 5400 ün muhabbeti açılmışken bildiğim aradaki farkları sayayaım. 1.5li serilerin motorları daha büyük. 2.kaldırma kapasitesi 700 kg fazla. 3.Dingil aralıkları 5 li serilern 9 cm uzun. 5.5445 ve 5455 ler de 3a dan sonra güç arttırımı mevcut. 0 lılar da bu yok. 4.5 li seriler commonrail. 0 lı seriler mekanik enjeksiyon sistemli. 6..Ve 5 li seriler daha büyük olduğu için senin de dediğin gibi aktarma organları az da olsa büyük olabilir. Gövdede ki kalınlık farkıda az da olsa vardır tahminim. Ve motor kısmında ki elemanlar motor büyük olduğu için biraz büyük olabilir.Ama dediğim gibi dyna4 ler aynı.. Umarım yanlış bilgi vermemişimdir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5445 ve 5455 in üretimi durmuş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt