PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5455-Vırtus120-5120C hangısı daha ıyı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arapörenli" data-source="post: 991912" data-attributes="member: 28148"><p><strong>Ynt: 5455-Vırtus120-5120C hangısı daha ıyı</strong></p><p></p><p>abi ben same kullanicisiyim ve motordanda cok memnunum.yakiti saglamligi.7100 saate geldi debriyaj balatasi orjinal.motoruna anahtar degmedi ne subap ne avans ayari bile yailmadi.3 mt mikser 4 lu 14 veya 12 inc otomatik pulluk 4 metre uzunlugunda tirmik 29 lu aysan bunlarin hepsini kullaniyorum.atak bi motor degil ama uygun vites ve devirde kullanirsan yakitta emsali yok.ben yine arkadasa deutz yada same al demem karar kendinin.bende ilk yillarda sameden baska motora binmem diyordum ama degistircek olsam ilk tercihim zeyor.her ne olursa olsun servisi az olsun yedek parca gec temin olsun.adam gibi kullandin mi sorunsuz 10 yol binersin.biz baba ogul hala zetor videolarina bakiyoruz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arapörenli, post: 991912, member: 28148"] [b]Ynt: 5455-Vırtus120-5120C hangısı daha ıyı[/b] abi ben same kullanicisiyim ve motordanda cok memnunum.yakiti saglamligi.7100 saate geldi debriyaj balatasi orjinal.motoruna anahtar degmedi ne subap ne avans ayari bile yailmadi.3 mt mikser 4 lu 14 veya 12 inc otomatik pulluk 4 metre uzunlugunda tirmik 29 lu aysan bunlarin hepsini kullaniyorum.atak bi motor degil ama uygun vites ve devirde kullanirsan yakitta emsali yok.ben yine arkadasa deutz yada same al demem karar kendinin.bende ilk yillarda sameden baska motora binmem diyordum ama degistircek olsam ilk tercihim zeyor.her ne olursa olsun servisi az olsun yedek parca gec temin olsun.adam gibi kullandin mi sorunsuz 10 yol binersin.biz baba ogul hala zetor videolarina bakiyoruz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5455-Vırtus120-5120C hangısı daha ıyı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt