PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
55 56 mı TD 65 Mİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Eren bilgili" data-source="post: 1334525" data-attributes="member: 87543"><p>Tek çekermi çift çekermi kullanmak istiyorsunuz benim tavsiyem 65 70 beygir tek çeker kullanmaktansa 50 55 beygir çift çeker kullanın hem rahat edersiniz hemde bir nebzede olsa işlerinizi kolaylaştırır klasik kasa fiat new hollandlarda pek bir sorun görmedim bugüne kadar konfor arama özellik arama ama aldınmıda yağına suyuna bak ömürlük kullan kara kafa gri gövde olanlar iveco blok olarak biliyorum eski düz kafalara göre motor gücü ve şanzıman birazdaha farklı tabi model yılıda buna bağlı fiyatıda biraz yüksek 50 dekar yere 55 56 olabilir veya tt 55 te alabilirsiniz işinizi gayet iyi görecektir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eren bilgili, post: 1334525, member: 87543"] Tek çekermi çift çekermi kullanmak istiyorsunuz benim tavsiyem 65 70 beygir tek çeker kullanmaktansa 50 55 beygir çift çeker kullanın hem rahat edersiniz hemde bir nebzede olsa işlerinizi kolaylaştırır klasik kasa fiat new hollandlarda pek bir sorun görmedim bugüne kadar konfor arama özellik arama ama aldınmıda yağına suyuna bak ömürlük kullan kara kafa gri gövde olanlar iveco blok olarak biliyorum eski düz kafalara göre motor gücü ve şanzıman birazdaha farklı tabi model yılıda buna bağlı fiyatıda biraz yüksek 50 dekar yere 55 56 olabilir veya tt 55 te alabilirsiniz işinizi gayet iyi görecektir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
55 56 mı TD 65 Mİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt