PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
55 hp traktör alsanız hangisini tercih edersiniz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 215524" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: 55 hp traktör alsanız hangisini tercih edersiniz.</strong></p><p></p><p>erkunt bereket 60 piyasanın duayenlerinden nh 55-56 ile başa baş gidiyor.gerçekten ilginç bir durum.piyasada bulabildiğim bütün 50-60 hp arası traktörleri ekledim.Sadece fendt in 60 hp modelini yazmadım.herkes onu seçer ve anket amacına ulaşmaz diye düşündüm.bunun dışında benim kaçırdığım traktör marka ve modelleri varsa onları da söyleyin ekleyelim.Listede ki traktörler şu anda üretimi devam eden yada sıfırı bulunabilen traktörlerdir.Eski modellere yer verilmedi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 215524, member: 7396"] [b]Ynt: 55 hp traktör alsanız hangisini tercih edersiniz.[/b] erkunt bereket 60 piyasanın duayenlerinden nh 55-56 ile başa baş gidiyor.gerçekten ilginç bir durum.piyasada bulabildiğim bütün 50-60 hp arası traktörleri ekledim.Sadece fendt in 60 hp modelini yazmadım.herkes onu seçer ve anket amacına ulaşmaz diye düşündüm.bunun dışında benim kaçırdığım traktör marka ve modelleri varsa onları da söyleyin ekleyelim.Listede ki traktörler şu anda üretimi devam eden yada sıfırı bulunabilen traktörlerdir.Eski modellere yer verilmedi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
55 hp traktör alsanız hangisini tercih edersiniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt