PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
* 550.000 Canlı Sığır İthalat Ediliyor *
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muratardahan" data-source="post: 1037364" data-attributes="member: 74079"><p>arkadaşlar ben elbetteki kendi işşiliğimide hesap ediyorum vede yıllık kar zarar hesabıma katıyorum benim demek istedigim şu hayvancılık bir ek iş yada hobi yada yatırım aracı degildir hayvancılık bir yaşam tarzıdır saati belli olmaz hayvancılık yapan biris yanında ek iş olarak arıcılık yapmalı toplu 5 10 adet dana alıp satmalı ben sezonda balya yaparım arıcılık ile uğraşırım dişi düve toplar satarım.yani kendi yeymiyemi oralardan çıkarırım ama benim asıl işim hayvancılık öyle kısa vadelide bakmam bizim sıkıntımız o zaten çiflik açan kuyumcu bir yıl sonra o yatırdıgı parayı geri istiyor öyle bişey yok kim diyorsaki ben hayvancılıktan zarar ediyorum o şahıstan ben şüphe ederim.Amerikada adamlar gururla söyülorlar benim dedemin 20 inegi vardı şimdi benim 200 inegim var bizde olsa diyerler dedende ahırdan çıkmazdı sende hiç çocugunu veteriner veyada zıraat muh okutan bi zengin çifçi yada çiflik sahibi duydunuzmu ben görmedim direk özel ünuversite bizde hayvancılık hor görüldüğü sürece hiçbirşey olmaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muratardahan, post: 1037364, member: 74079"] arkadaşlar ben elbetteki kendi işşiliğimide hesap ediyorum vede yıllık kar zarar hesabıma katıyorum benim demek istedigim şu hayvancılık bir ek iş yada hobi yada yatırım aracı degildir hayvancılık bir yaşam tarzıdır saati belli olmaz hayvancılık yapan biris yanında ek iş olarak arıcılık yapmalı toplu 5 10 adet dana alıp satmalı ben sezonda balya yaparım arıcılık ile uğraşırım dişi düve toplar satarım.yani kendi yeymiyemi oralardan çıkarırım ama benim asıl işim hayvancılık öyle kısa vadelide bakmam bizim sıkıntımız o zaten çiflik açan kuyumcu bir yıl sonra o yatırdıgı parayı geri istiyor öyle bişey yok kim diyorsaki ben hayvancılıktan zarar ediyorum o şahıstan ben şüphe ederim.Amerikada adamlar gururla söyülorlar benim dedemin 20 inegi vardı şimdi benim 200 inegim var bizde olsa diyerler dedende ahırdan çıkmazdı sende hiç çocugunu veteriner veyada zıraat muh okutan bi zengin çifçi yada çiflik sahibi duydunuzmu ben görmedim direk özel ünuversite bizde hayvancılık hor görüldüğü sürece hiçbirşey olmaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
* 550.000 Canlı Sığır İthalat Ediliyor *
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt