PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
* 550.000 Canlı Sığır İthalat Ediliyor *
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1037378" data-attributes="member: 74139"><p>Diyelim ki Danalar kesime geldi artık yediklerine göre kilo almıyorlar. 12 dana kestireceğiz diyelim. Kesim o günlerde, fuzuli spekülasyonla, piyasa dalgalanmasından 1 lira düştü. 12x300kg=3600kg kayıp 3600 lira. Siz ister buna zarar değil deyin, İster kardan zarar deyin, isterse teşekkür edin benim için fark etmez. bu kayba danası hasta olup vb., bazı kayıpları eklenen çiftçilerin yaşadığı duruma da batma diyoruz biz.</p><p>Siz kazançlı işler yapıyorsunuzdur. doğru işler yapıyorsunuzdur, kazanıyorsunuzdur. Ben iyi isem, yöneticilerin yaptıkları doğrudur, ben kötü olunca yöneticilerin yaptıkları yanlıştır, anlayışına karşıyım ben. Kuyumcu Eşref Bey de memnundur belki durumundan. Bu bizim ülke olarak, hayvan, saman vb. şeyleri ithal etmemizi doğru kılmıyor.</p><p>Şu görüşlerinize katılıyorum ama sorunların tek kaynağı değil. Hayvancılık doğrusu sizin dediğiniz gibi yaşam tarzıdır. ABD deki kişiler göğsünü gererek "ben Kovboyum" diyebiliyor. Biz ise aynı şekilde "Çobanım" dediğimizde sorunların büyük bölümünü çözdük demektir zaten. Bunu kırmak için hala mücadelemi sürdürüyorum.</p><p>Çocuklarını Veteriner, ziraat müh. yapan çiftlik sahibi var mı hiç görüşünüz herkes için geçerli değil.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1037378, member: 74139"] Diyelim ki Danalar kesime geldi artık yediklerine göre kilo almıyorlar. 12 dana kestireceğiz diyelim. Kesim o günlerde, fuzuli spekülasyonla, piyasa dalgalanmasından 1 lira düştü. 12x300kg=3600kg kayıp 3600 lira. Siz ister buna zarar değil deyin, İster kardan zarar deyin, isterse teşekkür edin benim için fark etmez. bu kayba danası hasta olup vb., bazı kayıpları eklenen çiftçilerin yaşadığı duruma da batma diyoruz biz. Siz kazançlı işler yapıyorsunuzdur. doğru işler yapıyorsunuzdur, kazanıyorsunuzdur. Ben iyi isem, yöneticilerin yaptıkları doğrudur, ben kötü olunca yöneticilerin yaptıkları yanlıştır, anlayışına karşıyım ben. Kuyumcu Eşref Bey de memnundur belki durumundan. Bu bizim ülke olarak, hayvan, saman vb. şeyleri ithal etmemizi doğru kılmıyor. Şu görüşlerinize katılıyorum ama sorunların tek kaynağı değil. Hayvancılık doğrusu sizin dediğiniz gibi yaşam tarzıdır. ABD deki kişiler göğsünü gererek "ben Kovboyum" diyebiliyor. Biz ise aynı şekilde "Çobanım" dediğimizde sorunların büyük bölümünü çözdük demektir zaten. Bunu kırmak için hala mücadelemi sürdürüyorum. Çocuklarını Veteriner, ziraat müh. yapan çiftlik sahibi var mı hiç görüşünüz herkes için geçerli değil. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
* 550.000 Canlı Sığır İthalat Ediliyor *
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt