PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5615 Arıyoruz Sakarya civarından.. Takaslı..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="S.balci17" data-source="post: 617417" data-attributes="member: 1274"><p><strong>Ynt: 5615 Arıyoruz Sakarya civarından.. Takaslı..</strong></p><p></p><p>işte bende şöye bi huy wardır sürekli onlineyim açılan konuya bakıp yorum atarım ikinciye pek girmem ki 2. ye girdiğimde ise gavurlar war bu reklam atıyorlar fln yada benzer şekilde forumu karıştıran ları uyarı msjı atıyorum.. görmediğim için başak bi arkadaş görmüş özelden msj attı bende konu sahibine gerekli msjı gönderdim..</p><p>Senin yada Fanatiklik bu oluyor çünkü üye oldugundan beriki msjlarını okudum </p><p>HAttatın dandikliği tumonun bölündüğünü fln bi dünya dalga geçmişsin..</p><p>aynı sorun sende olsaydı yada şunu söylim E serisi Hindistan montaj olyuor hani demişsin ya bi msjında tumocular motoların parçları alıp birleştirmeyi beceremiyorlar diye hah işte Bu kullandıgın motorda hindistanların montajladıgı oluyor ki senin gibi düşünenler yüzüne şuanda üretilen yada üretilmeye çalışılan yerli ürünler bu kalitede olur... dışa bağlılık artıyor veriyoruz onca parayı ithal mal alıyoruz demi?</p><p>yazdıgın her msjda jd yi ön plana alırsan bu fanatiklik olur tek tarafı yorum olur..</p><p>hani konuları uzatmayalım bence elimizdekinin kıymetini bilmek lazım ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="S.balci17, post: 617417, member: 1274"] [b]Ynt: 5615 Arıyoruz Sakarya civarından.. Takaslı..[/b] işte bende şöye bi huy wardır sürekli onlineyim açılan konuya bakıp yorum atarım ikinciye pek girmem ki 2. ye girdiğimde ise gavurlar war bu reklam atıyorlar fln yada benzer şekilde forumu karıştıran ları uyarı msjı atıyorum.. görmediğim için başak bi arkadaş görmüş özelden msj attı bende konu sahibine gerekli msjı gönderdim.. Senin yada Fanatiklik bu oluyor çünkü üye oldugundan beriki msjlarını okudum HAttatın dandikliği tumonun bölündüğünü fln bi dünya dalga geçmişsin.. aynı sorun sende olsaydı yada şunu söylim E serisi Hindistan montaj olyuor hani demişsin ya bi msjında tumocular motoların parçları alıp birleştirmeyi beceremiyorlar diye hah işte Bu kullandıgın motorda hindistanların montajladıgı oluyor ki senin gibi düşünenler yüzüne şuanda üretilen yada üretilmeye çalışılan yerli ürünler bu kalitede olur... dışa bağlılık artıyor veriyoruz onca parayı ithal mal alıyoruz demi? yazdıgın her msjda jd yi ön plana alırsan bu fanatiklik olur tek tarafı yorum olur.. hani konuları uzatmayalım bence elimizdekinin kıymetini bilmek lazım ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5615 Arıyoruz Sakarya civarından.. Takaslı..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt