PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5615 Arıyoruz Sakarya civarından.. Takaslı..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 618127" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: 5615 Arıyoruz Sakarya civarından.. Takaslı..</strong></p><p></p><p>sen olculen seyleri iyi biliyon zaten john deere size gore cok yakıyor az yaktını ne kadar ispatlasakda bu john deere dusmanlı devam ediyor erkunta bir laf gelse yada baska bir şeye hemen savunma ya gecersiniz bak kardes ben fanatiklik yapmıyom bana atıyon dediler atmadımı ispatladım kimse de daha 1.5lt yaktına atıyo sıkıyo diyemez.bana yalan ithamlarda bulundular bende gereken cevabı verdim kimseye karından konusmadımı gosterdim ama malesef burda sayılı arkdaslar jd yi karalıyacam diye derde düşük her konuda takip ediyorum.kimse karından bilmiş konusmasın bana karında n atıyo dediler belge ile video ile ispatladım hadi sen turbo enseride 3meme acık 1000lt su artırmadan 50bg de 1.5 lt yakan motor u goster jd nin cok yaktını bir anlayalım kardes kafasında n atıyo diyen arkdaslar sizde su jd nın cok yakıyo dionuz ama neye gore cok yakıor onu bir soyleyin çok yaktını gosteren bir video gosterin allah rızası ben karından atmadıgımı ispatladım allah için sizde su jd nın cokyaktını bir ispatlayın karndan konusan ben deil bana iftira atanlardır. hem yalancı yapmaya calsıyor lar hemde video atıp ispatlayınca fanatik oluyonuz madem ben video atmadan doğrucu olamıyorum sizde jd nin cok yaktıgı video yu atın karından konusanın kim oldugu belli olsun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 618127, member: 46081"] [b]Ynt: 5615 Arıyoruz Sakarya civarından.. Takaslı..[/b] sen olculen seyleri iyi biliyon zaten john deere size gore cok yakıyor az yaktını ne kadar ispatlasakda bu john deere dusmanlı devam ediyor erkunta bir laf gelse yada baska bir şeye hemen savunma ya gecersiniz bak kardes ben fanatiklik yapmıyom bana atıyon dediler atmadımı ispatladım kimse de daha 1.5lt yaktına atıyo sıkıyo diyemez.bana yalan ithamlarda bulundular bende gereken cevabı verdim kimseye karından konusmadımı gosterdim ama malesef burda sayılı arkdaslar jd yi karalıyacam diye derde düşük her konuda takip ediyorum.kimse karından bilmiş konusmasın bana karında n atıyo dediler belge ile video ile ispatladım hadi sen turbo enseride 3meme acık 1000lt su artırmadan 50bg de 1.5 lt yakan motor u goster jd nin cok yaktını bir anlayalım kardes kafasında n atıyo diyen arkdaslar sizde su jd nın cok yakıyo dionuz ama neye gore cok yakıor onu bir soyleyin çok yaktını gosteren bir video gosterin allah rızası ben karından atmadıgımı ispatladım allah için sizde su jd nın cokyaktını bir ispatlayın karndan konusan ben deil bana iftira atanlardır. hem yalancı yapmaya calsıyor lar hemde video atıp ispatlayınca fanatik oluyonuz madem ben video atmadan doğrucu olamıyorum sizde jd nin cok yaktıgı video yu atın karından konusanın kim oldugu belli olsun... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5615 Arıyoruz Sakarya civarından.. Takaslı..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt