PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5625 john deere kullanan var mı??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sedatkuran" data-source="post: 237609" data-attributes="member: 17419"><p><strong>Ynt: 5625 john deere kullanan var mı??</strong></p><p></p><p>Sevgili arkadaşlar eğer JD traktöründe çekiş kaybı olan var ise bu mutlaka bir arızadan meydana gelir. bende 2005 yılından beri JD 5403 var kuyruk mili gücü 48kw yani 65 beygir. tarlada Newholland TD75D nin tozunu alıyor iki traktörde de 4 lü 12 lik pulluk var. ikiside 2wd. İki traktörü kıç kıça bağlayıp çekmek birşey ifade etmez. NH 2800-3000kg JD 2400kg arada büyük ağırlık farkı var. tabi bunun faydası ne. sen tarlayı sürersin bir diskaro bir tırmık çekersin tarla beton gibi olur. tarla sonlarında rahat dönemezzisn. Ben en dar dünüşte bile yan fren yapmadan olduğu yerde dönüyordum. </p><p> Ben de isterim yerli traktör üreticilerimizin iyi traktörler yapıp tüm Dünyaya satmasını ancak Ar-Ge ye ayordıkları düşük bütçelerle bu olmaz. </p><p>JD ile ilgili Teknik sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sedatkuran, post: 237609, member: 17419"] [b]Ynt: 5625 john deere kullanan var mı??[/b] Sevgili arkadaşlar eğer JD traktöründe çekiş kaybı olan var ise bu mutlaka bir arızadan meydana gelir. bende 2005 yılından beri JD 5403 var kuyruk mili gücü 48kw yani 65 beygir. tarlada Newholland TD75D nin tozunu alıyor iki traktörde de 4 lü 12 lik pulluk var. ikiside 2wd. İki traktörü kıç kıça bağlayıp çekmek birşey ifade etmez. NH 2800-3000kg JD 2400kg arada büyük ağırlık farkı var. tabi bunun faydası ne. sen tarlayı sürersin bir diskaro bir tırmık çekersin tarla beton gibi olur. tarla sonlarında rahat dönemezzisn. Ben en dar dünüşte bile yan fren yapmadan olduğu yerde dönüyordum. Ben de isterim yerli traktör üreticilerimizin iyi traktörler yapıp tüm Dünyaya satmasını ancak Ar-Ge ye ayordıkları düşük bütçelerle bu olmaz. JD ile ilgili Teknik sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5625 john deere kullanan var mı??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt