PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5625 JOHN DEERE NEDEN KESİLİYOR...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adanalı_01" data-source="post: 126763" data-attributes="member: 4826"><p><strong>Ynt: 5625 JOHN DEERE NEDEN KESİLİYOR...</strong></p><p></p><p>arkadaşlar en som modeli pulus yani 50 yıldır citcilik yapıyoruz nasıl kullanıcı hatası diyebiliyorsunuz bende bende 3.105 var o niye kesilmiyor 285 massey var o nıye kesilmiyor.. 8066 fıat var o nıye kesilmiyor.. ama jdler kesiliyor malinada serilik diye bir şey yok var diyen ne ben burdayım ufak vitese attın mı cekıyor ama aynı hp deki maşka bir makına ondan daha serii gidiyor anlatmak isyedigimde bu benim mesala tarlanın yumusak yerınde 3 takvıyeyle giderken tarlada alt taaraflarında az sert olsun hoooop kesiliyor makina dedigin serte gelince kendini yırtar patınaj eder cekemiyorsa bile ama jdlerde o yok... artı amcamlarda 6515 de var oda aynı keza oda kesiliyor anlaşılmayan bişey varmı???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adanalı_01, post: 126763, member: 4826"] [b]Ynt: 5625 JOHN DEERE NEDEN KESİLİYOR...[/b] arkadaşlar en som modeli pulus yani 50 yıldır citcilik yapıyoruz nasıl kullanıcı hatası diyebiliyorsunuz bende bende 3.105 var o niye kesilmiyor 285 massey var o nıye kesilmiyor.. 8066 fıat var o nıye kesilmiyor.. ama jdler kesiliyor malinada serilik diye bir şey yok var diyen ne ben burdayım ufak vitese attın mı cekıyor ama aynı hp deki maşka bir makına ondan daha serii gidiyor anlatmak isyedigimde bu benim mesala tarlanın yumusak yerınde 3 takvıyeyle giderken tarlada alt taaraflarında az sert olsun hoooop kesiliyor makina dedigin serte gelince kendini yırtar patınaj eder cekemiyorsa bile ama jdlerde o yok... artı amcamlarda 6515 de var oda aynı keza oda kesiliyor anlaşılmayan bişey varmı??? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5625 JOHN DEERE NEDEN KESİLİYOR...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt