PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
5715 5li pulluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 84418" data-attributes="member: 43"><p><strong>Ynt: 5715 5li pulluk</strong></p><p></p><p>wala ben anlamıyorum hangı ankaralı cıfcı ıflas etmıs akgul_??? sızn oraya gelen 2 el motorları sn bılıyon tm120 mc115 hatta ıszn legend bıle burdan cıkma 2 el motor sen 2el motor satan kısının battıgınımı sanıyosun ?? ?? aksıne yanılıyosun bence model yenılıyor genelde boyle kımsenın batıgı falan yok su komple satlık olan koyudn bahsedıosan batılar dıye o koy batmadı nehır kesıldıgı ıcın eskısı kadar sulayamadıgı ıcn olebısı yapmaya kalktılar o koy burdakı mf bayısının 1 numaralı koyu sazlar gıt bak 3,105 ve 3,085 td95d den baska motor bulamassın burda toprak coooook para edıyor yanı gecım cıfcılıkten degıl motor falan onemlı dııl burda genelde arabave ev onmlı burda 100donumun ustunde senınde tarlan olsa sende en az115hp lık motora bınersın maksat sekıl olsun bak bızım burda bıde acayp ıdda vardır bı yondende onun ıcın 1-2 sende motor deıstırılır motor balamada aynı sekıl ben youtbede falan baktım bıızm burdan baska bole 0 motor balayan falan yok yer ankara!!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 84418, member: 43"] [b]Ynt: 5715 5li pulluk[/b] wala ben anlamıyorum hangı ankaralı cıfcı ıflas etmıs akgul_??? sızn oraya gelen 2 el motorları sn bılıyon tm120 mc115 hatta ıszn legend bıle burdan cıkma 2 el motor sen 2el motor satan kısının battıgınımı sanıyosun ?? ?? aksıne yanılıyosun bence model yenılıyor genelde boyle kımsenın batıgı falan yok su komple satlık olan koyudn bahsedıosan batılar dıye o koy batmadı nehır kesıldıgı ıcın eskısı kadar sulayamadıgı ıcn olebısı yapmaya kalktılar o koy burdakı mf bayısının 1 numaralı koyu sazlar gıt bak 3,105 ve 3,085 td95d den baska motor bulamassın burda toprak coooook para edıyor yanı gecım cıfcılıkten degıl motor falan onemlı dııl burda genelde arabave ev onmlı burda 100donumun ustunde senınde tarlan olsa sende en az115hp lık motora bınersın maksat sekıl olsun bak bızım burda bıde acayp ıdda vardır bı yondende onun ıcın 1-2 sende motor deıstırılır motor balamada aynı sekıl ben youtbede falan baktım bıızm burdan baska bole 0 motor balayan falan yok yer ankara!!!! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
5715 5li pulluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt