PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5725 super plus lastik sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 316738" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: 5725 super plus lastik sorunu</strong></p><p></p><p>Goodyear ' da daha öncede bir arkadaşın sorun yaşadığını duymuştum. New holland da bu sorun çıkmış bayi good year bayisine yönlendirmiş ancak onlar lastiği değiştirmeye yanaşmamışlar. O kişide boykot ederek lastiği dükkanın önünde yakmış diye duydum bir tevatürde.</p><p>Esasında bunlar eski ve çok büyük firmalar senelerdir para kazanıyorlar neden hatalı olduklarını kabul etmiyorlarki bir lastik onlar için devede kulak bile değil ama çiftçi için hesapta olmayan bir masraf çıkıyor ve dolayısıyla başka bir yerden tasarrufa kaçmak zorunda kalıyor. </p><p>Hakkını aradığın için tebrik ederim arkadaşım. Ancak firma yetkilileri ile irtibata geçip benim mağduriyetimi giderin bende davamdan vazgeçeyim seklinde iletişime geçersen baş ağrısından kurtulursun. Bu onlarında işine gelir, bu dava işleri çok sıkıntılı çünkü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 316738, member: 6949"] [b]Ynt: 5725 super plus lastik sorunu[/b] Goodyear ' da daha öncede bir arkadaşın sorun yaşadığını duymuştum. New holland da bu sorun çıkmış bayi good year bayisine yönlendirmiş ancak onlar lastiği değiştirmeye yanaşmamışlar. O kişide boykot ederek lastiği dükkanın önünde yakmış diye duydum bir tevatürde. Esasında bunlar eski ve çok büyük firmalar senelerdir para kazanıyorlar neden hatalı olduklarını kabul etmiyorlarki bir lastik onlar için devede kulak bile değil ama çiftçi için hesapta olmayan bir masraf çıkıyor ve dolayısıyla başka bir yerden tasarrufa kaçmak zorunda kalıyor. Hakkını aradığın için tebrik ederim arkadaşım. Ancak firma yetkilileri ile irtibata geçip benim mağduriyetimi giderin bende davamdan vazgeçeyim seklinde iletişime geçersen baş ağrısından kurtulursun. Bu onlarında işine gelir, bu dava işleri çok sıkıntılı çünkü. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5725 super plus lastik sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt