PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
6 Litre Süt,1 Litre Mazot'a Eşitmiş.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zehriduman" data-source="post: 770790" data-attributes="member: 38632"><p><strong>Ynt: 6 Litre Süt,1 Litre Mazot'a Eşitmiş.</strong></p><p></p><p> din üzerinde siyaset yapansın demiyorum ama mozot litresini devlet kendi yüksetlito 100 tl lik mazotda devlet 65 tl kar sağlıyo sonradanda 6 litre süt mazota aşit diyorlar bu sadece laf olsun diye çıkıp konuşanlar meclise biri samanla giriyor biri mazotla biri sütle bunu yerini meclis deyil bu reklamı yapan adam birgün ayağı tarlaya deymişmi mecliste sadece kendini belli etmek için bunu siyaset için kullanıyor ben buna karşıyım ben süt litresini 2 tl ye alıyorum orda 95 kuruşmuşbu düzensizlik ne olacak bir diyeri vanda petrol ofislerine giden yok hepsi kaçak bu da milleti kaçağa yönlendiriyor 4 sene önce malbora 5 lt iken şimdi 10 tl ne oldu millet kaçağa yöneldi bunu sebebi devlet devlette çıkıp hem ezip hemde üerimizden siyaset yapmasına karşıyım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zehriduman, post: 770790, member: 38632"] [b]Ynt: 6 Litre Süt,1 Litre Mazot'a Eşitmiş.[/b] din üzerinde siyaset yapansın demiyorum ama mozot litresini devlet kendi yüksetlito 100 tl lik mazotda devlet 65 tl kar sağlıyo sonradanda 6 litre süt mazota aşit diyorlar bu sadece laf olsun diye çıkıp konuşanlar meclise biri samanla giriyor biri mazotla biri sütle bunu yerini meclis deyil bu reklamı yapan adam birgün ayağı tarlaya deymişmi mecliste sadece kendini belli etmek için bunu siyaset için kullanıyor ben buna karşıyım ben süt litresini 2 tl ye alıyorum orda 95 kuruşmuşbu düzensizlik ne olacak bir diyeri vanda petrol ofislerine giden yok hepsi kaçak bu da milleti kaçağa yönlendiriyor 4 sene önce malbora 5 lt iken şimdi 10 tl ne oldu millet kaçağa yöneldi bunu sebebi devlet devlette çıkıp hem ezip hemde üerimizden siyaset yapmasına karşıyım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
6 Litre Süt,1 Litre Mazot'a Eşitmiş.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt