PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
60-56 herg ediyor....3 lü 13 tarlayı ve motoru duman ediyor....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 550039" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: 60-56 herg ediyor....3 lü 13 tarlayı ve motoru duman ediyor....</strong></p><p></p><p>kolay gelsin mustafa bey..yokuş yukarı bayılma olsada düzde güzel gidiyor..ikinci bir durum kubotaya pulluk alırken şunuda göz önünde bulundur..daha önceki yıllar kaçlı ve kaç no pullukla sürüm yapıyordun tarlalarını..benim yazcaklarım yaşanmış teçrübe örneğidir..daha önceleri traktöre misal 3 11 no takıp yerine göre iyi batırıp bazende bayılma cekememe durumlarında yukaltma yaptınsa ve şimdi kubotaya 4 14 lü pullukalıp sonuna kadar batırırsan her sürdüğün tarladan en az iki sezon iyi mahsül alamazsın..ama sonraki yıllar gözle görülür bir artış olur mahsülünde..bundaki sebepde yıllarca ufak pullukla yuka sürüm yapılan yerlerin birden derin sürüme geçip altan ham toprak cıkmasıdır..bu yazdıklarımı ben bi zat yaşadım ve o yüzden yazdım..ben iki yıl sıkarım dişimi diyorsan büyük numara al yoksa geçmiş yıllardaki sürüm yaptığın pulluğa yakın no al derim..bol kazançlı yıllar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 550039, member: 35264"] [b]Ynt: 60-56 herg ediyor....3 lü 13 tarlayı ve motoru duman ediyor....[/b] kolay gelsin mustafa bey..yokuş yukarı bayılma olsada düzde güzel gidiyor..ikinci bir durum kubotaya pulluk alırken şunuda göz önünde bulundur..daha önceki yıllar kaçlı ve kaç no pullukla sürüm yapıyordun tarlalarını..benim yazcaklarım yaşanmış teçrübe örneğidir..daha önceleri traktöre misal 3 11 no takıp yerine göre iyi batırıp bazende bayılma cekememe durumlarında yukaltma yaptınsa ve şimdi kubotaya 4 14 lü pullukalıp sonuna kadar batırırsan her sürdüğün tarladan en az iki sezon iyi mahsül alamazsın..ama sonraki yıllar gözle görülür bir artış olur mahsülünde..bundaki sebepde yıllarca ufak pullukla yuka sürüm yapılan yerlerin birden derin sürüme geçip altan ham toprak cıkmasıdır..bu yazdıklarımı ben bi zat yaşadım ve o yüzden yazdım..ben iki yıl sıkarım dişimi diyorsan büyük numara al yoksa geçmiş yıllardaki sürüm yaptığın pulluğa yakın no al derim..bol kazançlı yıllar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
60-56 herg ediyor....3 lü 13 tarlayı ve motoru duman ediyor....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt