PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
60 56 Karakafa Nasıldır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 690355" data-attributes="member: 35942"><p>Arkadaşlar 99 model 6056 hakkında bilgiye ihtiyacım var uzun zamandır elimdeki 255 ep yi satıp 3060 ferguson almayı düşünüyodum ama 2 hafta kadar oldu bizim komşu köyden akrabalarımız sobadan zehirlenerek öldüler bi ihtiyar dede kaldı temiz bir 6056 traktörleri var 1800 saatte falan babama traktörü sen al demiş babamda ben bi bakıyım bana uyarsa alırım demiş şimdi bana 6056 hakkında bilgi verir misiniz bg gücü özellikle torku kaç nm tutunması nasıl yakıt benim 255 e göre veya 54c lere göre nasıldır.Ve böyle bi traktör kaç tl eder..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 690355, member: 35942"] Arkadaşlar 99 model 6056 hakkında bilgiye ihtiyacım var uzun zamandır elimdeki 255 ep yi satıp 3060 ferguson almayı düşünüyodum ama 2 hafta kadar oldu bizim komşu köyden akrabalarımız sobadan zehirlenerek öldüler bi ihtiyar dede kaldı temiz bir 6056 traktörleri var 1800 saatte falan babama traktörü sen al demiş babamda ben bi bakıyım bana uyarsa alırım demiş şimdi bana 6056 hakkında bilgi verir misiniz bg gücü özellikle torku kaç nm tutunması nasıl yakıt benim 255 e göre veya 54c lere göre nasıldır.Ve böyle bi traktör kaç tl eder.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
60 56 Karakafa Nasıldır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt