PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
60 56 Karakafa Nasıldır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 690997" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: 60 56 Karakafa Nasıldır</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>kötü demeyelimde burdaki arkadaşların söyledigi kadar tutlan bir fiat modeli degil diyelim bence</p><p>buyüzdende ben düşüncelerimi belirttim</p><p></p><p></p><p></p><p>dostum yanlış anlaşılmasın fiat düşmanı degilim ama harbiden bence üretilmesede olurmuş 60-56</p><p>sonuçta eski 60-56larda lift yok ve direksiyon hidrolik degil 55-46 gibi yani</p><p>karakafa dediklerimizde ise lift ve hidrolik direksiyon var ama kara kafa 55-56 ile aynı ekipmanı taktıktan sonra ne farkı kalır</p><p>çekişide kıyaslarsak 55-56 le arasında uçurum yok küçük bir fark var alıp satarken 55-56 yı yarım saatte alırsın yada satarsın düşünmeden ama 60-56 biraz soru işaretleri bırakıyor</p><p>misal ben olsam 55-60 hp lik bir tek çeker traktöre ihtiyacım varsa ve fiat nh falan alacak olsam 55-56 veya tt55 alırım </p><p>yok eger 60-80 beygir bir traktöre ihtiyacım varsa ve fiat nh markalarından alacaksam 65-46 65-56 75-56 td65d td75d 70-66 80-66 gibi modellerden alırım</p><p></p><p></p><p></p><p>belki kıyaslamamda model farkları var ama şuanda dikkat etmek lazım</p><p>şuanda 2013 yılındayız ve arkadaşda traktör alırsa şuanda alacak buyüzden önünde geniş bir tercih listesi var</p><p>kaldıki lift olmayan veya hidrolik direksiyon olmayan veya turbosu olmayan traktörlerede zaten istenirse uygun fiyatlara bu parçalar takılıyor</p><p>aayrıca 65-56 yanlış hatırlamıyorsm 8-9 yıldır zaten üretilen bir model yani çokta yeni degil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 690997, member: 33118"] [b]Ynt: 60 56 Karakafa Nasıldır[/b] kötü demeyelimde burdaki arkadaşların söyledigi kadar tutlan bir fiat modeli degil diyelim bence buyüzdende ben düşüncelerimi belirttim dostum yanlış anlaşılmasın fiat düşmanı degilim ama harbiden bence üretilmesede olurmuş 60-56 sonuçta eski 60-56larda lift yok ve direksiyon hidrolik degil 55-46 gibi yani karakafa dediklerimizde ise lift ve hidrolik direksiyon var ama kara kafa 55-56 ile aynı ekipmanı taktıktan sonra ne farkı kalır çekişide kıyaslarsak 55-56 le arasında uçurum yok küçük bir fark var alıp satarken 55-56 yı yarım saatte alırsın yada satarsın düşünmeden ama 60-56 biraz soru işaretleri bırakıyor misal ben olsam 55-60 hp lik bir tek çeker traktöre ihtiyacım varsa ve fiat nh falan alacak olsam 55-56 veya tt55 alırım yok eger 60-80 beygir bir traktöre ihtiyacım varsa ve fiat nh markalarından alacaksam 65-46 65-56 75-56 td65d td75d 70-66 80-66 gibi modellerden alırım belki kıyaslamamda model farkları var ama şuanda dikkat etmek lazım şuanda 2013 yılındayız ve arkadaşda traktör alırsa şuanda alacak buyüzden önünde geniş bir tercih listesi var kaldıki lift olmayan veya hidrolik direksiyon olmayan veya turbosu olmayan traktörlerede zaten istenirse uygun fiyatlara bu parçalar takılıyor aayrıca 65-56 yanlış hatırlamıyorsm 8-9 yıldır zaten üretilen bir model yani çokta yeni degil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
60 56 Karakafa Nasıldır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt