PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
60-56 Turbo İntercooler Taktırmak Ne Kadar Mantıklı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 932185" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: 60-56 Turbo İntercooler Taktırmak Ne Kadar Mantıklı ?</strong></p><p></p><p>285 ' lere turbo takıldığında 90 beygire çıkıyor diye biliyorum ben.14 beygir fark ediyor intercoolerda 5 beygir farkediyor.Toplamda 19 beygir gibi bir fark oluyor.60-56 ' da ne kadar fark eder bilemem ama böyle bir fark olursa ciddi bir fark oluşuyor.60 beygir 80 beygire çıkar.Ben traktörün orjinal beygir gücünde olması taraftarıyım çünkü o traktör o güce göre tasarlanmış onun dışında bir artış traktöre zarar verebilir kanısındayım.Ayrıca motorda sorun olursa hevesiniz daha çok kaçar.Traktör sizin için yeterli ise taktırmayın derim ben.Güç artışı elbette iyi ama sonuç olarak bu traktör 18 yaşında.Kendi adıma konuşmak gerekirse benimde kulağıma hoş geliyor ama bu işten sonra pişman olmakta var.İyi araştırın taktıran varsa onlardan bilgi alın bence.Traktörünüzün lastik durumu az ise lastik gibi başka masrafları da varsa oturun hesabınızı yapın.Eğer masrafınız traktörünüzün üzerine para ekleyip ikinci el turbolu bir traktör alabilecek mevlaya yakınsa ikinci ele yönelin.Örneğin lastiğiniz bitmişse bugün 4 lastik 2-3 bin lira arasında 5 binde turbo intercooler için verirseniz 7-8 bin lira gibi bir para yapar.Az bir mevla değil 30-35 liraya iyi traktörler var tavsiye isterseniz td65d ya da td75d olabilir hem fiatçısınız zorluk çekmezsiniz kullanmada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 932185, member: 3128"] [b]Ynt: 60-56 Turbo İntercooler Taktırmak Ne Kadar Mantıklı ?[/b] 285 ' lere turbo takıldığında 90 beygire çıkıyor diye biliyorum ben.14 beygir fark ediyor intercoolerda 5 beygir farkediyor.Toplamda 19 beygir gibi bir fark oluyor.60-56 ' da ne kadar fark eder bilemem ama böyle bir fark olursa ciddi bir fark oluşuyor.60 beygir 80 beygire çıkar.Ben traktörün orjinal beygir gücünde olması taraftarıyım çünkü o traktör o güce göre tasarlanmış onun dışında bir artış traktöre zarar verebilir kanısındayım.Ayrıca motorda sorun olursa hevesiniz daha çok kaçar.Traktör sizin için yeterli ise taktırmayın derim ben.Güç artışı elbette iyi ama sonuç olarak bu traktör 18 yaşında.Kendi adıma konuşmak gerekirse benimde kulağıma hoş geliyor ama bu işten sonra pişman olmakta var.İyi araştırın taktıran varsa onlardan bilgi alın bence.Traktörünüzün lastik durumu az ise lastik gibi başka masrafları da varsa oturun hesabınızı yapın.Eğer masrafınız traktörünüzün üzerine para ekleyip ikinci el turbolu bir traktör alabilecek mevlaya yakınsa ikinci ele yönelin.Örneğin lastiğiniz bitmişse bugün 4 lastik 2-3 bin lira arasında 5 binde turbo intercooler için verirseniz 7-8 bin lira gibi bir para yapar.Az bir mevla değil 30-35 liraya iyi traktörler var tavsiye isterseniz td65d ya da td75d olabilir hem fiatçısınız zorluk çekmezsiniz kullanmada. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
60-56 Turbo İntercooler Taktırmak Ne Kadar Mantıklı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt