PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
60-56
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="safanuroglu" data-source="post: 214818" data-attributes="member: 14745"><p><strong>Ynt: 60-56</strong></p><p></p><p>Merhaba,</p><p>Ben Kütahya ' dan Safa. Biz de sıkı bir 60-56 kullanıcısıyız. Bizim buralarda genelde 3 ' lü pulluk kullanılmasından ve arazilerin parçalı, küçük olmasından dolayı genel olarak 60 hp ve aşağısı traktörler rağbet görürler. </p><p></p><p>Bizim ki 1996 model, kara burun. 2600 saat gerçekten çok az ve traktöre maşallah çok temiz bakmışsınız. </p><p></p><p>ukalalık etmiş gibi olmiyim ama genel olarak bilgi vermek gerekirse,</p><p>60-56 traktörler 60 hp gücünde, torku nedir bilmiyorum ancak 3 silindirlidir. </p><p></p><p>bu traktörler hakkında duyduğum en kötü söylenti fiat 480 s8 şanzımanı taşımasıdır. 55-56,70-56 için de geçerli bir söylemdir bu. Yoksa konfor olarak çok iyidir gerçekten... Lift-o-matic denilen olay zaten işin yarısını götürüyor. Kasislerde filan da o kadar sarsıntı hissettirmez. Oturaklı bir traktördür kısaca.. </p><p></p><p>Bizim 60-56 ' nın da resmi ektedir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="safanuroglu, post: 214818, member: 14745"] [b]Ynt: 60-56[/b] Merhaba, Ben Kütahya ' dan Safa. Biz de sıkı bir 60-56 kullanıcısıyız. Bizim buralarda genelde 3 ' lü pulluk kullanılmasından ve arazilerin parçalı, küçük olmasından dolayı genel olarak 60 hp ve aşağısı traktörler rağbet görürler. Bizim ki 1996 model, kara burun. 2600 saat gerçekten çok az ve traktöre maşallah çok temiz bakmışsınız. ukalalık etmiş gibi olmiyim ama genel olarak bilgi vermek gerekirse, 60-56 traktörler 60 hp gücünde, torku nedir bilmiyorum ancak 3 silindirlidir. bu traktörler hakkında duyduğum en kötü söylenti fiat 480 s8 şanzımanı taşımasıdır. 55-56,70-56 için de geçerli bir söylemdir bu. Yoksa konfor olarak çok iyidir gerçekten... Lift-o-matic denilen olay zaten işin yarısını götürüyor. Kasislerde filan da o kadar sarsıntı hissettirmez. Oturaklı bir traktördür kısaca.. Bizim 60-56 ' nın da resmi ektedir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
60-56
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt