PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
60 cm sıra arası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1103184" data-attributes="member: 73494"><p>Burda ayni tarlaya ust uste 3. Ekimde canavar otu yapti o yuzden 2 kere ideal.ilk basta gubresiz ektik 250 kilo aldik..sonra 15 kilo tabana 20-20 kullandik 300 kilolari gorduk..daha sonra 20 kg 18-46:kullandik 400 kilolara yaklastik..ayrica bi defasinda cok derin ekim yapmisiz farkinda olmadan cikisi biraz gec oldu ama sonunda kokun daha derinde olmasindan midir nedir toprak epey besledi cevredekilerden iyi oldu...bu benim tecrubem ovyuzden ben nirmalden biraz derin ekecem..ayrica bir capa cekmek erken ve derin cekmek iyiddir..ikinci olmaz cunku koklerin uzantilarini kesiyor...bu yil ust gubresini de atacam tabi yagisli giderse..ha bi de sunu soyleyim toprak hafif yas camur gibi de olsa ekmemek gerekiyor..tam kuruya ektigimiz zaman daha iyi sonuclar aldik..asla camurlu tarlada verim yapmiyor...bu yil da tam kurudu tarlalar yagis yok bakalim.insallah ektikten sonraki zamanlarda yagar...benim yapmak istedigim iki sey var biri donume 5:kg tki humas (humik asit) kullanmak biri de 45 cm e ekebilmek.bu yil kismet olmayacak ama ilerde insallah..ekim mesafe meselesine gelince sunlaru soyleyeyyim..ben her yil 24 cm ye ekerim..yanimda eniste var o da 17 cm ye eker ..ikimzde taban gubresini ayni kullaniriz..ben ust gubre atmam ..o atar sonucta ayni aliriz..ben eskisehirden bi arkadasla gorusmustum 15 yildir aycicek ektigini 20 cm den tut 35 cm ye kadar ektigini ..idelani 24 cm de buldugunu o da teyit etmisti..o yuzden 24 e ekerim ben..sülük e yedirmem.ilacini atarim...benim tecrubelerim bu arkadasim...seninde varsa beklerim....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1103184, member: 73494"] Burda ayni tarlaya ust uste 3. Ekimde canavar otu yapti o yuzden 2 kere ideal.ilk basta gubresiz ektik 250 kilo aldik..sonra 15 kilo tabana 20-20 kullandik 300 kilolari gorduk..daha sonra 20 kg 18-46:kullandik 400 kilolara yaklastik..ayrica bi defasinda cok derin ekim yapmisiz farkinda olmadan cikisi biraz gec oldu ama sonunda kokun daha derinde olmasindan midir nedir toprak epey besledi cevredekilerden iyi oldu...bu benim tecrubem ovyuzden ben nirmalden biraz derin ekecem..ayrica bir capa cekmek erken ve derin cekmek iyiddir..ikinci olmaz cunku koklerin uzantilarini kesiyor...bu yil ust gubresini de atacam tabi yagisli giderse..ha bi de sunu soyleyim toprak hafif yas camur gibi de olsa ekmemek gerekiyor..tam kuruya ektigimiz zaman daha iyi sonuclar aldik..asla camurlu tarlada verim yapmiyor...bu yil da tam kurudu tarlalar yagis yok bakalim.insallah ektikten sonraki zamanlarda yagar...benim yapmak istedigim iki sey var biri donume 5:kg tki humas (humik asit) kullanmak biri de 45 cm e ekebilmek.bu yil kismet olmayacak ama ilerde insallah..ekim mesafe meselesine gelince sunlaru soyleyeyyim..ben her yil 24 cm ye ekerim..yanimda eniste var o da 17 cm ye eker ..ikimzde taban gubresini ayni kullaniriz..ben ust gubre atmam ..o atar sonucta ayni aliriz..ben eskisehirden bi arkadasla gorusmustum 15 yildir aycicek ektigini 20 cm den tut 35 cm ye kadar ektigini ..idelani 24 cm de buldugunu o da teyit etmisti..o yuzden 24 e ekerim ben..sülük e yedirmem.ilacini atarim...benim tecrubelerim bu arkadasim...seninde varsa beklerim.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
60 cm sıra arası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt