PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
60 cm sıra arası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1103201" data-attributes="member: 73494"><p>Evet bende sana mibzerle ilgili 4 lu olursa birini disari cikarmak gerektiigni soyleyecektim..havali mibzerin tek tusla kendiliginden ayar yapan olursa otomatikleri varmis onun 6 lisi olsa anca o is yapar ama o da cok pahali..veya cansa nin mekanik tohum ekme mibzerini gordum cansa nin sitesinda var sifiri 10 bin civarinda onun 6 lisini alip 45 cm e cekip ekilebilir...fakat havali degil mekanik..herseyi de ekiyor diye yazmislar..gidip yerinde gorcem..is yapar mi bilmiyorum...gubresiz de ayni verimi almissiniz olabilir hava sartlari da etkiler tabi ama ben yine de 20 kg dap kullanacam..yillardir 20-20 gubresi kullanildi bizim tarlalarda..hem degisiklik olur hem de yararini gorurum diye umuyorum .bizim burda komsumuz var hayvancilik yapiyor 15 donum yeri vardi gecen yil tumden tarlayi inek zibili doktu..430 kg aldi.hayvan gubresi gercekten ise yariyor..organik madde gerekiyor tarlalara.bunu da dedigim gibi ben turkiye komur isletmelrinin urettigi humik asit var tki humas diye geciyor..bunu denemeyi dusunuyorum ama bu yil gecti kismetse gelecek yil..biz yazin koten le surduktem sonra sonra guzun bir parlatma bir de ocak ayinda cekebilrsek tersine patlatma cekeriz.. ekecek zamanda koble ve tapan cekip ekiyoz..yayli capa kullananlarda var ama ben patlatmayi tercih ediyorum..yaptuklarimiz bunlar..bakalim hayirli mahsuller aliriz insallah bu yil da...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1103201, member: 73494"] Evet bende sana mibzerle ilgili 4 lu olursa birini disari cikarmak gerektiigni soyleyecektim..havali mibzerin tek tusla kendiliginden ayar yapan olursa otomatikleri varmis onun 6 lisi olsa anca o is yapar ama o da cok pahali..veya cansa nin mekanik tohum ekme mibzerini gordum cansa nin sitesinda var sifiri 10 bin civarinda onun 6 lisini alip 45 cm e cekip ekilebilir...fakat havali degil mekanik..herseyi de ekiyor diye yazmislar..gidip yerinde gorcem..is yapar mi bilmiyorum...gubresiz de ayni verimi almissiniz olabilir hava sartlari da etkiler tabi ama ben yine de 20 kg dap kullanacam..yillardir 20-20 gubresi kullanildi bizim tarlalarda..hem degisiklik olur hem de yararini gorurum diye umuyorum .bizim burda komsumuz var hayvancilik yapiyor 15 donum yeri vardi gecen yil tumden tarlayi inek zibili doktu..430 kg aldi.hayvan gubresi gercekten ise yariyor..organik madde gerekiyor tarlalara.bunu da dedigim gibi ben turkiye komur isletmelrinin urettigi humik asit var tki humas diye geciyor..bunu denemeyi dusunuyorum ama bu yil gecti kismetse gelecek yil..biz yazin koten le surduktem sonra sonra guzun bir parlatma bir de ocak ayinda cekebilrsek tersine patlatma cekeriz.. ekecek zamanda koble ve tapan cekip ekiyoz..yayli capa kullananlarda var ama ben patlatmayi tercih ediyorum..yaptuklarimiz bunlar..bakalim hayirli mahsuller aliriz insallah bu yil da... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
60 cm sıra arası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt