PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
6120R
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tarım makine müh." data-source="post: 1090451" data-attributes="member: 31148"><p>S.A gardaş işine karışmak gibi olmasın ama 350 dekar yere bu JD 6R serisi veya fendt 500 serisi fiyat olarak çok fazla gelir, bence JD 6110RC yada MF 5612 al işini görür ikiside ülkemiz şartlarında lüks makineler zaten ama illa süper lüks makina kullanmak istiyorum dersen JD 6110R al, 6110R-120R-130R üçüde temel yapı olarak aynı makine fark sadece yazılımsal yani motor, turbo, doc filtresi, intercooler, felan hepsi aynı benim tanıdık servis var ordan baktık motor tipi numarasına kadar 6110R ile 6130R aynı traktör yani boşuna 5-10 bin euro fazla verme yani ilerde baktın güç yetmiyo güç arttırmak istedin 500 euro verir yazılım yaparsın olur sana 6130R. Bu arada bende JD 6110R var 45 saatten sonra açılıyor bu traktör bilgin olsun. Hani diyorlarya yeni teknoloji traktörlerde rodaj yok o boş laf tecrübe ile sabit.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tarım makine müh., post: 1090451, member: 31148"] S.A gardaş işine karışmak gibi olmasın ama 350 dekar yere bu JD 6R serisi veya fendt 500 serisi fiyat olarak çok fazla gelir, bence JD 6110RC yada MF 5612 al işini görür ikiside ülkemiz şartlarında lüks makineler zaten ama illa süper lüks makina kullanmak istiyorum dersen JD 6110R al, 6110R-120R-130R üçüde temel yapı olarak aynı makine fark sadece yazılımsal yani motor, turbo, doc filtresi, intercooler, felan hepsi aynı benim tanıdık servis var ordan baktık motor tipi numarasına kadar 6110R ile 6130R aynı traktör yani boşuna 5-10 bin euro fazla verme yani ilerde baktın güç yetmiyo güç arttırmak istedin 500 euro verir yazılım yaparsın olur sana 6130R. Bu arada bende JD 6110R var 45 saatten sonra açılıyor bu traktör bilgin olsun. Hani diyorlarya yeni teknoloji traktörlerde rodaj yok o boş laf tecrübe ile sabit. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
6120R
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt