PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
640 lığı sattım 260 gold aldım ..düşüncelerinizi bekliyorum...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="camkinoz" data-source="post: 383521" data-attributes="member: 5969"><p><strong>Ynt: 640 lığı sattım 260 gold aldım ..düşüncelerinizi bekliyorum...</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben şöyle söyleyım size bu 640 sıfırından beri bizde idi .. 640 ta torku az tutup gücü yüksek yapmışlar ,,o yüzden yıpratmak çok zor .. . frenleri ve depriyajbalatası harici sanayiye gitmedi..</p><p>640 büyük işlerin traktörü ,, hafriyat vb.. </p><p>640 lık dezavantajları şunlar ,ben yılda yaklaşık 1000 dönüm piyasaya buğday ve yonca biçiyom biçer ile ,,biçer yüksek hızda kuyruk mili devri isteyen bi makına ama 640 da bu yok ben de bu hızı yakalayabilmek için 20 km/s lik bi devirde gitmem gerekıyo, bu sefer de mazodu içiyo ..benım 20 gazda yakaladığım devrı gold 12 gazda yakalıyo kı vides seçeneğide çok ,,tam istenilen devrı yakalıya biliyorsun .. tarlayı biçer köşelerde tek fren yapmak gereyo malum manevra da yok ..2 ayda frenleri yiyo ,,</p><p>ve gold 640 kadar ömrü uzun olmasada 640 tan seridir..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="camkinoz, post: 383521, member: 5969"] [b]Ynt: 640 lığı sattım 260 gold aldım ..düşüncelerinizi bekliyorum...[/b] arkadaşlar ben şöyle söyleyım size bu 640 sıfırından beri bizde idi .. 640 ta torku az tutup gücü yüksek yapmışlar ,,o yüzden yıpratmak çok zor .. . frenleri ve depriyajbalatası harici sanayiye gitmedi.. 640 büyük işlerin traktörü ,, hafriyat vb.. 640 lık dezavantajları şunlar ,ben yılda yaklaşık 1000 dönüm piyasaya buğday ve yonca biçiyom biçer ile ,,biçer yüksek hızda kuyruk mili devri isteyen bi makına ama 640 da bu yok ben de bu hızı yakalayabilmek için 20 km/s lik bi devirde gitmem gerekıyo, bu sefer de mazodu içiyo ..benım 20 gazda yakaladığım devrı gold 12 gazda yakalıyo kı vides seçeneğide çok ,,tam istenilen devrı yakalıya biliyorsun .. tarlayı biçer köşelerde tek fren yapmak gereyo malum manevra da yok ..2 ayda frenleri yiyo ,, ve gold 640 kadar ömrü uzun olmasada 640 tan seridir.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
640 lığı sattım 260 gold aldım ..düşüncelerinizi bekliyorum...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt