PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
640 lığı sattım 260 gold aldım ..düşüncelerinizi bekliyorum...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 701694" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: 640 lığı sattım 260 gold aldım ..düşüncelerinizi bekliyorum...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Merhaba konu eski ama yorumunuza cevap vermek istedim. Öncelikle burada yorum yaparken o traktörü illa kullanmak gerekmiyor değil mi ? Memnun olmamak için çok sebepler olabilir. Üstelik her markanın her traktörünü kullanmak d Evet dediğiniz gibi 640 kayısıların arasına gırmez yuksektır ama bu ozellik kuru tarım için avantajdır. Tarla kenarlarından geçerken, çiffte, kültivatörde herşeyde avantaj sağlıyor bize yükseklik. Konfor olarakta daha üretime başladığı zamanlar kabin bile olmadığını düşünürsek konforsuz diyemeyiz tabi 2002 model bir traktöre karşı konforsuz kalması normaldir. Yaktığı yakıt 260 golda göre fazla olacaktır. Çünkü 260 gold hem 3 pistondur hemde 60 hp dir benim bildiğime göre çünkü dayımın 266 gold da 65 hp yazıyor diye biliyorum kendide söylemişti 65 hp yazdığını. 640 yakıtı kendi yaptığı işe göre kullanmış birisi olarak ben fazla bulmuyorum. Ayrıca 4 piston çok yakar çok çeker serilik olarakta 3 piston bayıldığı yerde 4 pistonlu bir traktör rahat çalışacağı için farkı kapatır diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 701694, member: 45767"] [b]Ynt: 640 lığı sattım 260 gold aldım ..düşüncelerinizi bekliyorum...[/b] Merhaba konu eski ama yorumunuza cevap vermek istedim. Öncelikle burada yorum yaparken o traktörü illa kullanmak gerekmiyor değil mi ? Memnun olmamak için çok sebepler olabilir. Üstelik her markanın her traktörünü kullanmak d Evet dediğiniz gibi 640 kayısıların arasına gırmez yuksektır ama bu ozellik kuru tarım için avantajdır. Tarla kenarlarından geçerken, çiffte, kültivatörde herşeyde avantaj sağlıyor bize yükseklik. Konfor olarakta daha üretime başladığı zamanlar kabin bile olmadığını düşünürsek konforsuz diyemeyiz tabi 2002 model bir traktöre karşı konforsuz kalması normaldir. Yaktığı yakıt 260 golda göre fazla olacaktır. Çünkü 260 gold hem 3 pistondur hemde 60 hp dir benim bildiğime göre çünkü dayımın 266 gold da 65 hp yazıyor diye biliyorum kendide söylemişti 65 hp yazdığını. 640 yakıtı kendi yaptığı işe göre kullanmış birisi olarak ben fazla bulmuyorum. Ayrıca 4 piston çok yakar çok çeker serilik olarakta 3 piston bayıldığı yerde 4 pistonlu bir traktör rahat çalışacağı için farkı kapatır diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
640 lığı sattım 260 gold aldım ..düşüncelerinizi bekliyorum...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt