PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
6441 ZETOR İSTANBUL DA ....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="agusta80" data-source="post: 1006765" data-attributes="member: 3405"><p>VASAGO,, umut abinin sayesinde bu motora sahip oldum ,şuan için çok erken tam bir geçer not wermek için ama daha 20 saat kadar kullanabildim şunu soyleyim önceden kaçırdığım 0 saat kelepir zetorlar vardı onlar için bir kez daha içim yandı bu 64 zetoru aldıkdan sonra... </p><p> </p><p> çekiş yakıt mükemmel şuan için yolda gidişi çok güzel hiç sarsmıyor zıplama yok bayılma yok hangi vitese atarsan at yürüyüp gidiyor 5 ton için geçerli ama hawalar açınca 15 tonla videolarını paylaşacam inşallah..dün çamurda 5 ton suyla bir wideo çektim kendim gözlerime inanamadım kar suyunu yemiş sarı kaygan zemin köprü yolunun yanındaki şewli rampaya vurduk zetoru videoyu bir izle derim atıyorum şimdi...</p><p> burda eklemek istediğim tam 4x4 önler bırakmıyor patinajda sağ sol yapsan dahi bu ormanda ve çamurlu arazilerde çok önemli.+motor sallı uzun tutunma çok iyi +hiç bir şekilde bayılma yok neyle wurduysan bayıra o vitesle sıyırıp atıyor ..şimdilik bu kadar zetor maceram hawalar soğuk yağmurlu karlı hasta olmadan çektim garaja sameyi kullanıyorm şu an...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agusta80, post: 1006765, member: 3405"] VASAGO,, umut abinin sayesinde bu motora sahip oldum ,şuan için çok erken tam bir geçer not wermek için ama daha 20 saat kadar kullanabildim şunu soyleyim önceden kaçırdığım 0 saat kelepir zetorlar vardı onlar için bir kez daha içim yandı bu 64 zetoru aldıkdan sonra... çekiş yakıt mükemmel şuan için yolda gidişi çok güzel hiç sarsmıyor zıplama yok bayılma yok hangi vitese atarsan at yürüyüp gidiyor 5 ton için geçerli ama hawalar açınca 15 tonla videolarını paylaşacam inşallah..dün çamurda 5 ton suyla bir wideo çektim kendim gözlerime inanamadım kar suyunu yemiş sarı kaygan zemin köprü yolunun yanındaki şewli rampaya vurduk zetoru videoyu bir izle derim atıyorum şimdi... burda eklemek istediğim tam 4x4 önler bırakmıyor patinajda sağ sol yapsan dahi bu ormanda ve çamurlu arazilerde çok önemli.+motor sallı uzun tutunma çok iyi +hiç bir şekilde bayılma yok neyle wurduysan bayıra o vitesle sıyırıp atıyor ..şimdilik bu kadar zetor maceram hawalar soğuk yağmurlu karlı hasta olmadan çektim garaja sameyi kullanıyorm şu an... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
6441 ZETOR İSTANBUL DA ....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt