PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
6460 massey ferguson bayii
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oorhon" data-source="post: 116413" data-attributes="member: 250"><p><strong>Ynt: 6460 massey ferguson bayii</strong></p><p></p><p>arkadaşlar isterseniz 6400 serilerinin özelliklerinden biraz bahsediyim. çünki bir kaç ark ile görüşüyorum 6400 serilerinden almak istiyor .şu anda yeni 6400 ler emy (elektronik motor yönetimi) sistemine sahip son teknoloji ile donatılmıştır.peki bu sistem nedir? motor hızı ve yüküne bağlı olarak püskürtülen yakıtın miktarı sürekli olarak ayarlanabilir. yani düşük emisyon değerleri daha fazla güç ve dahaetkili yakıt ekonomisi sağlar.bu sistem aynı zamandada ekstra artırılmış güç ve motor hız kontrolüde dahil olmal üzere gelişmiş motor kontrol fonksiyonlerı sunar.bu serilerin önceki modellerinde 2005 yani yakıt tüketim değerleri 1300 ile 1850 devir arasında iken şimdi yeserilerde bu değerler 1200 ve 1900 devir olarak genişlemiştir.aynı zamanda traktörde manuel mod otomatik mod ve yol modu olarak viteslerimiz her şeye uyumlu olarak kontrol edilebilmektedir. motor hız konrolü mevcut olup 6400 seilerinde dijital kontrol sistemide bulunmaktadır. nedir bu? traktörümüze isteninel elektronik ayarları yapacağımız elektronik ekrandır .ekranda başlangıç vites uyumu,hız sabitleme vites ayar menüsü,ileri ve geri kavrama hassasiyeti,yakıt tüetimi mesafe ekranı,hidrolik hız ayarı ve ekranın parlaklık ayarları yapılabilmektedir.ayrıca hidrolikleraktif taşıma kontrolü olarak elc sistemi ile donatıılmıştır. bunun özelliği arkadaşlar ağır ekipman takıldığında traktöre sarsıntıyı minumuma indiren şok emme sistemidir.ve farklı ekipmanlar için kendini ayarlayabilir. gerçekten bu traktörlerin hidrolikleri kuvvetli 7100 kg kadar kaldırma kapasitesine mevcut. traktörler.arkadaşlar inanın bu traktörlerin tek kötü yanı yağ kapasitelerinin az olması 8.5 litre yağ alması ben başka bir sorunda görmüyorum. ayrıca 6400 serileri çift çeker konumuna kendiliğinden otomatik olarak devreye girebilmektedir. ve belirli bir hızı geçtiği zaman otomatik olarak kendini devre dışı bırakabilir. not;arkadaşlar bazen bu mf leri tartışırken uzel ile aynı kefeye koymayın teşekkürler yorumlar için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oorhon, post: 116413, member: 250"] [b]Ynt: 6460 massey ferguson bayii[/b] arkadaşlar isterseniz 6400 serilerinin özelliklerinden biraz bahsediyim. çünki bir kaç ark ile görüşüyorum 6400 serilerinden almak istiyor .şu anda yeni 6400 ler emy (elektronik motor yönetimi) sistemine sahip son teknoloji ile donatılmıştır.peki bu sistem nedir? motor hızı ve yüküne bağlı olarak püskürtülen yakıtın miktarı sürekli olarak ayarlanabilir. yani düşük emisyon değerleri daha fazla güç ve dahaetkili yakıt ekonomisi sağlar.bu sistem aynı zamandada ekstra artırılmış güç ve motor hız kontrolüde dahil olmal üzere gelişmiş motor kontrol fonksiyonlerı sunar.bu serilerin önceki modellerinde 2005 yani yakıt tüketim değerleri 1300 ile 1850 devir arasında iken şimdi yeserilerde bu değerler 1200 ve 1900 devir olarak genişlemiştir.aynı zamanda traktörde manuel mod otomatik mod ve yol modu olarak viteslerimiz her şeye uyumlu olarak kontrol edilebilmektedir. motor hız konrolü mevcut olup 6400 seilerinde dijital kontrol sistemide bulunmaktadır. nedir bu? traktörümüze isteninel elektronik ayarları yapacağımız elektronik ekrandır .ekranda başlangıç vites uyumu,hız sabitleme vites ayar menüsü,ileri ve geri kavrama hassasiyeti,yakıt tüetimi mesafe ekranı,hidrolik hız ayarı ve ekranın parlaklık ayarları yapılabilmektedir.ayrıca hidrolikleraktif taşıma kontrolü olarak elc sistemi ile donatıılmıştır. bunun özelliği arkadaşlar ağır ekipman takıldığında traktöre sarsıntıyı minumuma indiren şok emme sistemidir.ve farklı ekipmanlar için kendini ayarlayabilir. gerçekten bu traktörlerin hidrolikleri kuvvetli 7100 kg kadar kaldırma kapasitesine mevcut. traktörler.arkadaşlar inanın bu traktörlerin tek kötü yanı yağ kapasitelerinin az olması 8.5 litre yağ alması ben başka bir sorunda görmüyorum. ayrıca 6400 serileri çift çeker konumuna kendiliğinden otomatik olarak devreye girebilmektedir. ve belirli bir hızı geçtiği zaman otomatik olarak kendini devre dışı bırakabilir. not;arkadaşlar bazen bu mf leri tartışırken uzel ile aynı kefeye koymayın teşekkürler yorumlar için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
6460 massey ferguson bayii
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt