PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
65 - 75 hp traktor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mevlut Han" data-source="post: 993932" data-attributes="member: 59283"><p><strong>Ynt: 65 - 75 hp traktor</strong></p><p></p><p></p><p>Eyvallah serdar sende haklisin tabi yarin ne getirir ne goturur bilinmez ama bu sahis hem akrabam hem aile dostumuzz vs birde karin agrisi yapip cekememezlijle hareket edecek biri degil adamin kapisinda mal mulk konusunda problemi olmayinca gozu doymus adam yani 2 tane biceri var 2 traktor ve 2 takim falan arti olarak onla gorustukten sonra bizim koyun bi kac buyuk ciftisiylede gorustum onlarda ayni seyi soyluyorlar 80hp alti traktor bizim tasli rampa tarlalarda is gormez diyorlar parana yazik etme 15 fazla ver hatta yoksa ustunu ben tamamlayim diyen akrabalarimda cikti sagolsunlar... ve ozellikle john dere 5083 e uzerinde yogunlasmis durumdayim tek korkum hidrolikleri ama onuda hallettik gibi bir traktor bulduk kollara piston takmislar tam olarak bilemedim ama 4 ton kapasiteye cikmis bu sekilde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mevlut Han, post: 993932, member: 59283"] [b]Ynt: 65 - 75 hp traktor[/b] Eyvallah serdar sende haklisin tabi yarin ne getirir ne goturur bilinmez ama bu sahis hem akrabam hem aile dostumuzz vs birde karin agrisi yapip cekememezlijle hareket edecek biri degil adamin kapisinda mal mulk konusunda problemi olmayinca gozu doymus adam yani 2 tane biceri var 2 traktor ve 2 takim falan arti olarak onla gorustukten sonra bizim koyun bi kac buyuk ciftisiylede gorustum onlarda ayni seyi soyluyorlar 80hp alti traktor bizim tasli rampa tarlalarda is gormez diyorlar parana yazik etme 15 fazla ver hatta yoksa ustunu ben tamamlayim diyen akrabalarimda cikti sagolsunlar... ve ozellikle john dere 5083 e uzerinde yogunlasmis durumdayim tek korkum hidrolikleri ama onuda hallettik gibi bir traktor bulduk kollara piston takmislar tam olarak bilemedim ama 4 ton kapasiteye cikmis bu sekilde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
65 - 75 hp traktor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt