PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
6500 TL YE 34 BAŞLIK AÇIK BESİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 246122" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: 6500 TL YE 34 BAŞLIK AÇIK BESİ</strong></p><p></p><p>Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar benim zaten daha büyük yerim var çatısı üçgen çelik çatı doğrama tahta ve kiremit var dediğiniz gibi sac terleme yapıyor ve kışın soğuk yazın sıcak oluyor Ama kısa zamanda az parayla ek bölüm yapmam gerekiyordu diğer tarafta boğalar inekleri gördüğü için sıkıntılı oluyordu tarım işleri yoğunlaşmadan çıkarmam lazımdı o yüzden yaptım.Birde bence hangi iş olursa olsun insan bir işi severek vede ondan zevk alarak yaparsa güzel işler ortay çıkar.Benim biraz el işleriyle alakam var çocukluğumdan beri resim var yağlı boya tablo maket işi var kaynak işinde yeniyim daha ama zevkli bir uğraş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 246122, member: 17222"] [b]Ynt: 6500 TL YE 34 BAŞLIK AÇIK BESİ[/b] Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar benim zaten daha büyük yerim var çatısı üçgen çelik çatı doğrama tahta ve kiremit var dediğiniz gibi sac terleme yapıyor ve kışın soğuk yazın sıcak oluyor Ama kısa zamanda az parayla ek bölüm yapmam gerekiyordu diğer tarafta boğalar inekleri gördüğü için sıkıntılı oluyordu tarım işleri yoğunlaşmadan çıkarmam lazımdı o yüzden yaptım.Birde bence hangi iş olursa olsun insan bir işi severek vede ondan zevk alarak yaparsa güzel işler ortay çıkar.Benim biraz el işleriyle alakam var çocukluğumdan beri resim var yağlı boya tablo maket işi var kaynak işinde yeniyim daha ama zevkli bir uğraş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
6500 TL YE 34 BAŞLIK AÇIK BESİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt