PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
7 aylik gebe duvede oksuruk agiz gicirtarmasi ve meme sisligi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Simantel" data-source="post: 1027145" data-attributes="member: 60779"><p>Tigemden 182 lukken gbe duve aldim oksuruk basladi gelince enjeksiyon onerdi betr.kullandim 3 gundur agiz kisrtatmasi var 7 gundur meme sisligi krem onerdi vetrm kullandim ama hecmedi agir gebe diye antibiyotik onermedi baskavetr.reim attim kullanilmasi gerekli dediler masitis olmus napcami bilemiyorum calisdigim kullanma diyo sizlerin tercubleri ve yorumlari cok onemli onemle riva ediyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Simantel, post: 1027145, member: 60779"] Tigemden 182 lukken gbe duve aldim oksuruk basladi gelince enjeksiyon onerdi betr.kullandim 3 gundur agiz kisrtatmasi var 7 gundur meme sisligi krem onerdi vetrm kullandim ama hecmedi agir gebe diye antibiyotik onermedi baskavetr.reim attim kullanilmasi gerekli dediler masitis olmus napcami bilemiyorum calisdigim kullanma diyo sizlerin tercubleri ve yorumlari cok onemli onemle riva ediyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
7 aylik gebe duvede oksuruk agiz gicirtarmasi ve meme sisligi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt