PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gökhan Özkan" data-source="post: 901253" data-attributes="member: 6784"><p><strong>Ynt: 7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar Selam;</p><p></p><p> Buluşma için john deere ,deutz, vs bayilerden traktör istedim.Bu süpriz olacaktı ama olmadı.Bu çağrıma olumlu yanıtı Ankara John Deere bayisi Yurttaşlar dan alabildim.Daha sonra erkunt fabrikası ile iletişime geçtim.Fabrika şu şekilde bi öneride bulundu;</p><p>Cumartesi günü sabah 10:00 da Erkunt 105 e nin noter huzurunda yakıt testi olacakmış.Bu teste bizide davet ettiler.Testi hem gözlerimizle görme fırsatı hemde testten sonra traktörü kullanma şansımız olacak.Testin yapılacvağı yer sincan organize sanayi karşısı.</p><p>Eskişehir yoılundan gelecek arkadaşar Ümitköy kavşağından sincana doğru gelecek.</p><p>İstanbul yolundan gelecek arkadaşlar direk o yolu takip edebilirler.Ulaşıma sonra bi şekilde karar veririz</p><p></p><p></p><p>Bereket Tv buluşmamıza iştirak edecek.Zaten Bereket Tv nin de Trakkulupun de amacı çiftçilere hizmet.Erkunt organizasyonuna katılırsak orayada gelecekler.Katılmazsak bizim gibi direk köye gidecekler.Görüşlerinizi alalım.Erkunta haber vermemiz lazım ve akabinde bereket tv ye.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gökhan Özkan, post: 901253, member: 6784"] [b]Ynt: 7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması[/b] Arkadaşlar Selam; Buluşma için john deere ,deutz, vs bayilerden traktör istedim.Bu süpriz olacaktı ama olmadı.Bu çağrıma olumlu yanıtı Ankara John Deere bayisi Yurttaşlar dan alabildim.Daha sonra erkunt fabrikası ile iletişime geçtim.Fabrika şu şekilde bi öneride bulundu; Cumartesi günü sabah 10:00 da Erkunt 105 e nin noter huzurunda yakıt testi olacakmış.Bu teste bizide davet ettiler.Testi hem gözlerimizle görme fırsatı hemde testten sonra traktörü kullanma şansımız olacak.Testin yapılacvağı yer sincan organize sanayi karşısı. Eskişehir yoılundan gelecek arkadaşar Ümitköy kavşağından sincana doğru gelecek. İstanbul yolundan gelecek arkadaşlar direk o yolu takip edebilirler.Ulaşıma sonra bi şekilde karar veririz Bereket Tv buluşmamıza iştirak edecek.Zaten Bereket Tv nin de Trakkulupun de amacı çiftçilere hizmet.Erkunt organizasyonuna katılırsak orayada gelecekler.Katılmazsak bizim gibi direk köye gidecekler.Görüşlerinizi alalım.Erkunta haber vermemiz lazım ve akabinde bereket tv ye. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt