PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 902300" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: 7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması</strong></p><p></p><p>Değerli arkadaşlar,</p><p>Klasik haline gelmiş buluşma organizasyonu takip edebildiğim kadarıyla bugüne kadar yapılan gen geniş katılımlı buluşmalarından birini gerçekleştirdi.</p><p>Bu güzel günün bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duydum , yaklaşık 6 yıldır siteye üyeyim , keşke imkan olsa daha önce gidebilseydim dedim kendi kendime.</p><p>Bu siteyi kuran , kurulumunda emeği geçen tüm arkadaşlara başta Mustafa kardeşim olmak üzere özel teşekkür ediyorum.</p><p>Kendi köyünü bizlere açan , mekan sağlayan , buluşma hazırlıkları ile uğraşan başta Gökhan Özkan kardeşim , ailesi , köylüleri, arkadaşları ve akrabalarına özel teşekkür ediyorum.</p><p>Bizi özel araçları ile karşılayan onca yolu kendi özel araçları ile bizi güvenli bir şekilde götürü getiren arkadaşlarımıza özel teşşekür ediyorum.</p><p>Buluşmaya ülkemizin birçok yerinden kalkıp gelen , zaman ayıran , yolculuk yapan üye arkadaşlarımıza özel teşekkür ediyorum.</p><p>Buluşmaya gelerek çekimleri gerçekleştiren , adeta bizden biri davranarak program çekimi sürecinde rahatlığı ve arkadaşlığı süreci çekimleri organize eden , sitemizin tanıtımına çok faydalı olacağına emin olduğum BEREKET TV yetkililerine ve çalışanlarına özel teşekkür ediyorum</p><p>Bu madelerde aklıma gelmeyen , ama bu süreçte az çok emeği olan tüm arkadaşlara özel teşekkür ediyorum.</p><p>Buluşma süreci başta organizasyon sürecindeki arkadaşların değerli katkıları ile her sene gelişerek üzerine koyarak , iyiye doğru gelişim sağlayarak devam ediyor.</p><p>İnşallah her sene bu iyiye , daha güzele giden süreç devam edecektir.</p><p>Gelmeyen , gelemeyen arkadaşlarında canları sağolsun.</p><p>Ama şunu bilinki çok şey kaçırıyorsunuz , eminim çok işi gücü olanlar , özel durumu olanlar veya başka sebeplerle katılamayan arkadaşlarımız çok vardır.</p><p>Senede birgünde olsa böyle güne katılım sağlayarak kendinize ödül verin , hayatınızda unutulmayacak hoş vakit ve anılardan biri olacağına emin olabilirsiniz.</p><p>Sitenin yaygınlaşması için arkadaşlarınızı , dostlarınızı , akrabalarınızı buraya dahil etmeye çalışın , hepimiz 5 adet üye getirsek , sayımız 250 bin olur seneye , aktif katılımcı ve paylaşımcı sayısı artar , sayımıza artınca , işin boyutu değişiyor , daha farklı bir platform olma yolunda ilerliyoruz.</p><p>Bunun bilincinde olarak bu platform için bizler neler yapabiliriz diye düşünüp , kendi çapınızda en azından üye sayısını arttırarak çok değerli katkılarda bulunabilirsiniz.</p><p>Kalın sağlıcakla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 902300, member: 1424"] [b]Ynt: 7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması[/b] Değerli arkadaşlar, Klasik haline gelmiş buluşma organizasyonu takip edebildiğim kadarıyla bugüne kadar yapılan gen geniş katılımlı buluşmalarından birini gerçekleştirdi. Bu güzel günün bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duydum , yaklaşık 6 yıldır siteye üyeyim , keşke imkan olsa daha önce gidebilseydim dedim kendi kendime. Bu siteyi kuran , kurulumunda emeği geçen tüm arkadaşlara başta Mustafa kardeşim olmak üzere özel teşekkür ediyorum. Kendi köyünü bizlere açan , mekan sağlayan , buluşma hazırlıkları ile uğraşan başta Gökhan Özkan kardeşim , ailesi , köylüleri, arkadaşları ve akrabalarına özel teşekkür ediyorum. Bizi özel araçları ile karşılayan onca yolu kendi özel araçları ile bizi güvenli bir şekilde götürü getiren arkadaşlarımıza özel teşşekür ediyorum. Buluşmaya ülkemizin birçok yerinden kalkıp gelen , zaman ayıran , yolculuk yapan üye arkadaşlarımıza özel teşekkür ediyorum. Buluşmaya gelerek çekimleri gerçekleştiren , adeta bizden biri davranarak program çekimi sürecinde rahatlığı ve arkadaşlığı süreci çekimleri organize eden , sitemizin tanıtımına çok faydalı olacağına emin olduğum BEREKET TV yetkililerine ve çalışanlarına özel teşekkür ediyorum Bu madelerde aklıma gelmeyen , ama bu süreçte az çok emeği olan tüm arkadaşlara özel teşekkür ediyorum. Buluşma süreci başta organizasyon sürecindeki arkadaşların değerli katkıları ile her sene gelişerek üzerine koyarak , iyiye doğru gelişim sağlayarak devam ediyor. İnşallah her sene bu iyiye , daha güzele giden süreç devam edecektir. Gelmeyen , gelemeyen arkadaşlarında canları sağolsun. Ama şunu bilinki çok şey kaçırıyorsunuz , eminim çok işi gücü olanlar , özel durumu olanlar veya başka sebeplerle katılamayan arkadaşlarımız çok vardır. Senede birgünde olsa böyle güne katılım sağlayarak kendinize ödül verin , hayatınızda unutulmayacak hoş vakit ve anılardan biri olacağına emin olabilirsiniz. Sitenin yaygınlaşması için arkadaşlarınızı , dostlarınızı , akrabalarınızı buraya dahil etmeye çalışın , hepimiz 5 adet üye getirsek , sayımız 250 bin olur seneye , aktif katılımcı ve paylaşımcı sayısı artar , sayımıza artınca , işin boyutu değişiyor , daha farklı bir platform olma yolunda ilerliyoruz. Bunun bilincinde olarak bu platform için bizler neler yapabiliriz diye düşünüp , kendi çapınızda en azından üye sayısını arttırarak çok değerli katkılarda bulunabilirsiniz. Kalın sağlıcakla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
TrakKulüp Organizasyonları
7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt