PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
70 000 tlye kadar en kullanışlı hangi traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="naıl_59" data-source="post: 160861" data-attributes="member: 2553"><p><strong>Ynt: 70 000 tlye kadar en kullanışlı hangi traktör</strong></p><p></p><p>ben aslen tdağda tekira alış-weriş merkezinde çalışıorum üniwerste okuom boş zamanlarımdada dayım toptancı onla gezıom ctesi gunleri bazen keşana gidiom</p><p>landini temız aslında modellerıne göre tek debriyaj değişti yakıtı süper yeni aldığımızda pompa ayarı yaptırdık çekişte güzel köyde 8865 war bunun kadar gitmio onuda ben kullanıom bizim takımları takıom</p><p>case güzel makıneler aslındada jx serisi nh td serisi. köyde war td 85 hiç yok motor yaa boşa cebe zarar ha case daha farklı olabılır. benim için farketmioda kabinsiz motoru daha cok sewerım ama babam konfor istio baştan alırken almadık powerfarm 95 le 25bin wardı arada sonuçta aynı pullukları takcaz gerek yok dedik aldık 8860 te konfor yok</p><p>şimdi bi case jx95 görmek isterim tarlada bakalım landini 95 le nasıl</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="naıl_59, post: 160861, member: 2553"] [b]Ynt: 70 000 tlye kadar en kullanışlı hangi traktör[/b] ben aslen tdağda tekira alış-weriş merkezinde çalışıorum üniwerste okuom boş zamanlarımdada dayım toptancı onla gezıom ctesi gunleri bazen keşana gidiom landini temız aslında modellerıne göre tek debriyaj değişti yakıtı süper yeni aldığımızda pompa ayarı yaptırdık çekişte güzel köyde 8865 war bunun kadar gitmio onuda ben kullanıom bizim takımları takıom case güzel makıneler aslındada jx serisi nh td serisi. köyde war td 85 hiç yok motor yaa boşa cebe zarar ha case daha farklı olabılır. benim için farketmioda kabinsiz motoru daha cok sewerım ama babam konfor istio baştan alırken almadık powerfarm 95 le 25bin wardı arada sonuçta aynı pullukları takcaz gerek yok dedik aldık 8860 te konfor yok şimdi bi case jx95 görmek isterim tarlada bakalım landini 95 le nasıl [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
70 000 tlye kadar en kullanışlı hangi traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt