PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
70 000 tlye kadar en kullanışlı hangi traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="naıl_59" data-source="post: 188702" data-attributes="member: 2553"><p><strong>Ynt: 70 000 tlye kadar en kullanışlı hangi traktör</strong></p><p></p><p></p><p>şanzumandan yöne hiç bi sıkıntımız yok civar köylerde 50 nin üzerinde landini var hiç duymadım şanzuman sorunu aksam kesinlikle sağlam diye düşünüyorum tek sorun elektronik arızalar tesisatları beş para etmez mf dediğin gibi çok pahalı 80 hp için 77 bin deli para same de güzel tercih ama cok modelinde daha stop cıbığu var biraz teknoloji mağduru küçük modelleri</p><p></p><p>fazla inceleme imkanım olmadı ama güzel bi traktör fiyatı ne kadar acaba</p><p></p><p>minimum 90 hp olması lazım değiştirme düşüncemiz zaten hp den landini yakıtta güzel çekişide iyi yani 8860 eski 82.80 den daha iyi gerek yakıt gerek performans jd herkesin aklından geçen bi marka ama emsallerine göre pahalı modelleri</p><p></p><p>tek duyduğum yeni tümosanlarda kol çıkarma mabbeti buralarda olmuş bi kaç kişide</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="naıl_59, post: 188702, member: 2553"] [b]Ynt: 70 000 tlye kadar en kullanışlı hangi traktör[/b] şanzumandan yöne hiç bi sıkıntımız yok civar köylerde 50 nin üzerinde landini var hiç duymadım şanzuman sorunu aksam kesinlikle sağlam diye düşünüyorum tek sorun elektronik arızalar tesisatları beş para etmez mf dediğin gibi çok pahalı 80 hp için 77 bin deli para same de güzel tercih ama cok modelinde daha stop cıbığu var biraz teknoloji mağduru küçük modelleri fazla inceleme imkanım olmadı ama güzel bi traktör fiyatı ne kadar acaba minimum 90 hp olması lazım değiştirme düşüncemiz zaten hp den landini yakıtta güzel çekişide iyi yani 8860 eski 82.80 den daha iyi gerek yakıt gerek performans jd herkesin aklından geçen bi marka ama emsallerine göre pahalı modelleri tek duyduğum yeni tümosanlarda kol çıkarma mabbeti buralarda olmuş bi kaç kişide [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
70 000 tlye kadar en kullanışlı hangi traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt