PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Videolar (Çekimler)
70-56 ile Yeni Sezon
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1232303" data-attributes="member: 38742"><p>Allah'ın izni ile bu seneki Arpa sezonunu da kapattık.</p><p></p><p>Arcanda ve Larende iki farklı tohum ektiğimi daha önce belirtmiştim. Aralarında çok büyük bir verim farkı yok. Arcanda'dan en iyi diyebileceğim tarladan normal hatta standart bir bakım ile 700-800 kilogram arası bir verim yakaladım. Geçmiş yıllarda aynı tarlada Larende'den 700 Kg gördüm. Kıraç tarlalar ile birlikte ortalama verim net olmamakla birlikte 400 kg üzeri mahsul kaldırdık. Zamansız yağışlar verimi etkilese de yine de geçen seneki değerler üzerindeyim, Arpa görünürlüğü,kalitesi bakımından düşünürsek geçen sene daha bir iyiydi. </p><p></p><p>Sonuç şu ki fazla da o, bu,şu tohum peşine düşmeden tarlaları iyi işleyerek bilindik tohumlar ekmekte fayda var. Bu işler biraz da iyi reklama bakıyor. </p><p></p><p>Arcanda için söylenecek şey ise; yine aynı, Sonbaharda iyi işlenmiş bir tarla ve güzel güz yağışları çok farkettiriyor. Bin dane ağırlığı ise diğer Arpalara göre daha iyi olmakla birlikte Rengi biraz koyuya çalıyor, hangisi satışta daha iyi pek anlayabilmiş değilim işin aslı..</p><p></p><p>Herkese bol, hayırlı kazançlar arkadaşlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1232303, member: 38742"] Allah'ın izni ile bu seneki Arpa sezonunu da kapattık. Arcanda ve Larende iki farklı tohum ektiğimi daha önce belirtmiştim. Aralarında çok büyük bir verim farkı yok. Arcanda'dan en iyi diyebileceğim tarladan normal hatta standart bir bakım ile 700-800 kilogram arası bir verim yakaladım. Geçmiş yıllarda aynı tarlada Larende'den 700 Kg gördüm. Kıraç tarlalar ile birlikte ortalama verim net olmamakla birlikte 400 kg üzeri mahsul kaldırdık. Zamansız yağışlar verimi etkilese de yine de geçen seneki değerler üzerindeyim, Arpa görünürlüğü,kalitesi bakımından düşünürsek geçen sene daha bir iyiydi. Sonuç şu ki fazla da o, bu,şu tohum peşine düşmeden tarlaları iyi işleyerek bilindik tohumlar ekmekte fayda var. Bu işler biraz da iyi reklama bakıyor. Arcanda için söylenecek şey ise; yine aynı, Sonbaharda iyi işlenmiş bir tarla ve güzel güz yağışları çok farkettiriyor. Bin dane ağırlığı ise diğer Arpalara göre daha iyi olmakla birlikte Rengi biraz koyuya çalıyor, hangisi satışta daha iyi pek anlayabilmiş değilim işin aslı.. Herkese bol, hayırlı kazançlar arkadaşlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Videolar (Çekimler)
70-56 ile Yeni Sezon
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt