PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
70 bg - Dönerli Pulluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1042688" data-attributes="member: 25349"><p>TD65D diyorsam TD65D dir.İşleri büyüdüğü için bu sonbaharda yerine TD75D geldi.Ayrıca birde sıfır mf 2615 aldı.Dün akşam cevap yazardım ama bugün aklımda yanlış kalmıştır diye tekrar aradım.Çünkü 15 gün önce konuşmuştuk,traktör büyüdü pullukta büyüyecekmi soruma (üçlü 13 dönerlisi olduğunu biliyordum),zaten iki yıldır pulluğu dört 13 ünlüyle değiştirmiştim,giden motor dörtlü 13 dönerliyi rahat çekiyordu devam edecek ama diğer aletleri büyütecem demişti.Bayi 42 ye saymış.Bayi almasa internetten 1 saatte satılırdı zaten.Yani yazdığım yazı bugün tekrar doğrulanmış bilgidir.Gittiğimde pulluğun resmini çekerim.Benim bunları yazmaktan amacım kimsenin hakkı yenmesin.Bizde iyi traktörler yapıyoruz.Birçok konuda kaliteyi uzaklarda ararken burnumuzun dibindekileri de görelim.Hintli jd 5050 nin pancar söküm makinasını nasıl mükemmel çalıştırdığını da zamanında yayınlamıştım.</p><p></p><p>Niye yapayım NH pek gözde markam değildim ama bildiğimi ve gördüğümü de paylaşırım.</p><p>Sonuç:Zetor iyi traktördür.Türkiye pazarında başarılar dilerim.Ancak meydanın boş olmadığını da bilsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1042688, member: 25349"] TD65D diyorsam TD65D dir.İşleri büyüdüğü için bu sonbaharda yerine TD75D geldi.Ayrıca birde sıfır mf 2615 aldı.Dün akşam cevap yazardım ama bugün aklımda yanlış kalmıştır diye tekrar aradım.Çünkü 15 gün önce konuşmuştuk,traktör büyüdü pullukta büyüyecekmi soruma (üçlü 13 dönerlisi olduğunu biliyordum),zaten iki yıldır pulluğu dört 13 ünlüyle değiştirmiştim,giden motor dörtlü 13 dönerliyi rahat çekiyordu devam edecek ama diğer aletleri büyütecem demişti.Bayi 42 ye saymış.Bayi almasa internetten 1 saatte satılırdı zaten.Yani yazdığım yazı bugün tekrar doğrulanmış bilgidir.Gittiğimde pulluğun resmini çekerim.Benim bunları yazmaktan amacım kimsenin hakkı yenmesin.Bizde iyi traktörler yapıyoruz.Birçok konuda kaliteyi uzaklarda ararken burnumuzun dibindekileri de görelim.Hintli jd 5050 nin pancar söküm makinasını nasıl mükemmel çalıştırdığını da zamanında yayınlamıştım. Niye yapayım NH pek gözde markam değildim ama bildiğimi ve gördüğümü de paylaşırım. Sonuç:Zetor iyi traktördür.Türkiye pazarında başarılar dilerim.Ancak meydanın boş olmadığını da bilsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
70 bg - Dönerli Pulluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt