PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
70 E+ ALMAYI PLANLIYORUM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1033480" data-attributes="member: 52817"><p>Merhabalar yaşınız yazmadığı için nası hitap edeceğimi bilemedim kusura bakmayın.</p><p>Nimet 70E ile Nimet 70E+ arasındaki fark donanım olarak 70E+ bazı artıları var.</p><p>-Radyal lastik</p><p>-Kompresör</p><p>-Hid. orta kol</p><p>-Teleskobik ayna</p><p>-Çizi lambası</p><p>-Kurt ağzı ekipman kolları</p><p>-Lüks koltuk </p><p>-4 lü damper valfi</p><p>-Hostes koltuğu</p><p>-Dijital klima</p><p>-Havalı fren çıkışları vs farkları var aynı donanımlar Nimet 70 lüks serisinde de aynı sadece şanzıman farkı var.</p><p>Birde 70 E+ MT var onlarda ise power shuttle var birde iç dizayn farklı.</p><p>Aşağıdaki resim 105E+ MT iç resmidir. Bereket, nimet, servet, kıymet, kudret E+ serileride aynı iç dizayn 90 ve 105 hpde 6 yağ çıkış farkı var 65e de dokunmatik panel değil düğmeli sistem var.</p><p></p><p></p><p>[ATTACH]10532[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1033480, member: 52817"] Merhabalar yaşınız yazmadığı için nası hitap edeceğimi bilemedim kusura bakmayın. Nimet 70E ile Nimet 70E+ arasındaki fark donanım olarak 70E+ bazı artıları var. -Radyal lastik -Kompresör -Hid. orta kol -Teleskobik ayna -Çizi lambası -Kurt ağzı ekipman kolları -Lüks koltuk -4 lü damper valfi -Hostes koltuğu -Dijital klima -Havalı fren çıkışları vs farkları var aynı donanımlar Nimet 70 lüks serisinde de aynı sadece şanzıman farkı var. Birde 70 E+ MT var onlarda ise power shuttle var birde iç dizayn farklı. Aşağıdaki resim 105E+ MT iç resmidir. Bereket, nimet, servet, kıymet, kudret E+ serileride aynı iç dizayn 90 ve 105 hpde 6 yağ çıkış farkı var 65e de dokunmatik panel değil düğmeli sistem var. [ATTACH=CONFIG]10532._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
70 E+ ALMAYI PLANLIYORUM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt