PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
70 E+ ALMAYI PLANLIYORUM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Selcuk" data-source="post: 1033673" data-attributes="member: 73601"><p>Ercan bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben 42 yaşındayım aslen matematik öğretmeniyim ancak yılda 250 dönüm kadar da buğday tarımı yapıyorum. 65 e kullanıcısıyım. 70 E+ almayı planlıyorum. Aslında traktörümden çok memnunum ancak zamanında kabinlisini almadığım için pişmanım. Şimdi de kabinli olcaksa 70 E+ olsun dedim. Yenilerinin kabin içini ve ekstra özelliklerini bilmediğim için dün yazdım. Paylaştığınız görsel ile aynı sanırım yeni kabinler. 70E+ da Mt opsiyon da var demişsiniz ama erkuntun websitesinde bu traktörü göremedim. Ne kadar fiyat farkı vardır acaba? Kısmetse Ankara fuarını bekliyorum. Fuarda bir değerlendirme yapacağım. Sizce 70 lüks mü yoksa 70 E+ mı? Gördüğüm kadarıyla traktörleri çok iyi tanıyorsunuz ve bazı iyileştirmelerde de fabrika tarafından görüşünüze başvuruluyor. Böyle bir sitede gelen soruları ilgiyle yanıtlayan bir moderatörün olması çok önemli bir özellik. Katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selcuk, post: 1033673, member: 73601"] Ercan bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben 42 yaşındayım aslen matematik öğretmeniyim ancak yılda 250 dönüm kadar da buğday tarımı yapıyorum. 65 e kullanıcısıyım. 70 E+ almayı planlıyorum. Aslında traktörümden çok memnunum ancak zamanında kabinlisini almadığım için pişmanım. Şimdi de kabinli olcaksa 70 E+ olsun dedim. Yenilerinin kabin içini ve ekstra özelliklerini bilmediğim için dün yazdım. Paylaştığınız görsel ile aynı sanırım yeni kabinler. 70E+ da Mt opsiyon da var demişsiniz ama erkuntun websitesinde bu traktörü göremedim. Ne kadar fiyat farkı vardır acaba? Kısmetse Ankara fuarını bekliyorum. Fuarda bir değerlendirme yapacağım. Sizce 70 lüks mü yoksa 70 E+ mı? Gördüğüm kadarıyla traktörleri çok iyi tanıyorsunuz ve bazı iyileştirmelerde de fabrika tarafından görüşünüze başvuruluyor. Böyle bir sitede gelen soruları ilgiyle yanıtlayan bir moderatörün olması çok önemli bir özellik. Katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
70 E+ ALMAYI PLANLIYORUM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt