PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
7000 yıllık ata tohumu,(bilgi ve iletişim)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 1433189" data-attributes="member: 26155"><p>Selamlar beyler,</p><p>Kusura bakmayın, sabah konuyu açıp,işe daldım,bundan dolayı ilgilenemedim,</p><p>Konuyu açmadan önce kendisiyle görüştüm.</p><p>Buradan 2 arkadaş gidip yerinde inceleme yapmış,foto ve videoları teyit ettiler,</p><p>Kendisi ençok tohum firmalarının baskısından bıkmış görünüyor.</p><p>25-26 haziran gibi hasat olacakmış.</p><p>Fiyat ve ödeme şeklini detaylı konuşamadım.</p><p>Kendisinide buraya ve bizim face/instsgram sayfalarımıza üye edeceğiz,</p><p>Fiyat ve ödeme teslim şeklinin nasıl olacağını bilmiyorum,</p><p>Ama ben hem onu,hemde sizleri düşünmekle mükellefim,</p><p>Bu yüzden garantili bir alışveriş şekli olması taraftarıyım.</p><p>Bunun nasıl olacağına burada karar veririz,</p><p>Ne onun parayı alıp,tohum göndermeme riski,nede bizden birinin tohumu alıp,parayı göndermemesi durumuna katlanamayız,</p><p>Bu yüzden buna bir çare bulmak lazım.</p><p>Nasıl isterseniz öyle yaparız.</p><p>Oradan tanış birini,ona kefil gösterip,</p><p>Parayı bizden birinde toplayıp,</p><p>Kargosu eline geçenin parasını serbest bırakmak en mantıklısı,</p><p>Telefonu yazıyorum.</p><p>Arayan olursa,Trakkulüp'ten olduğunu belirtsin,benide söylesin.</p><p>Şimdilik Detay alsın.</p><p>Sonra gerisini düşünüp.</p><p>Hep birlikte hareket edelim.</p><p>Özkan yıldırım. </p><p>0 543 921 44 21</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 1433189, member: 26155"] Selamlar beyler, Kusura bakmayın, sabah konuyu açıp,işe daldım,bundan dolayı ilgilenemedim, Konuyu açmadan önce kendisiyle görüştüm. Buradan 2 arkadaş gidip yerinde inceleme yapmış,foto ve videoları teyit ettiler, Kendisi ençok tohum firmalarının baskısından bıkmış görünüyor. 25-26 haziran gibi hasat olacakmış. Fiyat ve ödeme şeklini detaylı konuşamadım. Kendisinide buraya ve bizim face/instsgram sayfalarımıza üye edeceğiz, Fiyat ve ödeme teslim şeklinin nasıl olacağını bilmiyorum, Ama ben hem onu,hemde sizleri düşünmekle mükellefim, Bu yüzden garantili bir alışveriş şekli olması taraftarıyım. Bunun nasıl olacağına burada karar veririz, Ne onun parayı alıp,tohum göndermeme riski,nede bizden birinin tohumu alıp,parayı göndermemesi durumuna katlanamayız, Bu yüzden buna bir çare bulmak lazım. Nasıl isterseniz öyle yaparız. Oradan tanış birini,ona kefil gösterip, Parayı bizden birinde toplayıp, Kargosu eline geçenin parasını serbest bırakmak en mantıklısı, Telefonu yazıyorum. Arayan olursa,Trakkulüp'ten olduğunu belirtsin,benide söylesin. Şimdilik Detay alsın. Sonra gerisini düşünüp. Hep birlikte hareket edelim. Özkan yıldırım. 0 543 921 44 21 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
7000 yıllık ata tohumu,(bilgi ve iletişim)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt