PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
70E+ MT AĞIRLIĞI FAZLA DEĞİL Mİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Selcuk" data-source="post: 1054069" data-attributes="member: 73601"><p>Bu hafta Ankara da tarım fuarı vardı. Erkunt standına uğradım. Orda fabrika yetkilileri de vardı. Aynı soruyu onlara da sordum. Yanıt şu oldu. Biz traktörleri Türkiye nin her bölgesi ve her kullanıcı türü için ürettiğimizden tam ağırlıklarıyla kullanıcıya sunuyoruz, yani eğer sizin bölgenizin toprak yapısı yumuşaksa çok aşırı eğimli değilse yani traktörün tutunma problemi yoksa, eğer traktöre önyükleyici taktırmamışsanız traktörün ağırlıklarını kendiniz ayarlamalısınız. Biz bu traktör ağırlıklarını olabilecek tüm olumsuzluklar varmış düşüncesiyle sizlere sunuyoruz. Söküp bi kenara koymak kolay ama ağırlık yetersizse bunları bulup takmak zor dediler. Ben de bunun üzerine hafta sonu köye gidince arka tekerlerden 100 er kg söktüm kenara koydum. Traktörün çok rahatladığını söylemeliyim. Yolda seriileşti. Tarlada da denedim. Herhangi bir zıplama ve olumsuz durumla karşılaşmadım. Ayrıca Şunu da sordum onlara, Peki bu ağırlıkları sökünce traktörde teknik olarak bir sıkıntı oluşur mu ağırlık merkezi vs. Hayır olmaz cevabını aldım. Sonuç: eğer ihitiyaç yoksa traktörünüzün ek ağırlıklarını sökmelisiniz. İhtiyaca göre takmalısınız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selcuk, post: 1054069, member: 73601"] Bu hafta Ankara da tarım fuarı vardı. Erkunt standına uğradım. Orda fabrika yetkilileri de vardı. Aynı soruyu onlara da sordum. Yanıt şu oldu. Biz traktörleri Türkiye nin her bölgesi ve her kullanıcı türü için ürettiğimizden tam ağırlıklarıyla kullanıcıya sunuyoruz, yani eğer sizin bölgenizin toprak yapısı yumuşaksa çok aşırı eğimli değilse yani traktörün tutunma problemi yoksa, eğer traktöre önyükleyici taktırmamışsanız traktörün ağırlıklarını kendiniz ayarlamalısınız. Biz bu traktör ağırlıklarını olabilecek tüm olumsuzluklar varmış düşüncesiyle sizlere sunuyoruz. Söküp bi kenara koymak kolay ama ağırlık yetersizse bunları bulup takmak zor dediler. Ben de bunun üzerine hafta sonu köye gidince arka tekerlerden 100 er kg söktüm kenara koydum. Traktörün çok rahatladığını söylemeliyim. Yolda seriileşti. Tarlada da denedim. Herhangi bir zıplama ve olumsuz durumla karşılaşmadım. Ayrıca Şunu da sordum onlara, Peki bu ağırlıkları sökünce traktörde teknik olarak bir sıkıntı oluşur mu ağırlık merkezi vs. Hayır olmaz cevabını aldım. Sonuç: eğer ihitiyaç yoksa traktörünüzün ek ağırlıklarını sökmelisiniz. İhtiyaca göre takmalısınız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
70E+ MT AĞIRLIĞI FAZLA DEĞİL Mİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt