PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
75-80 hp traktör yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 896750" data-attributes="member: 16201"><p><strong>Ynt: 75-80 hp traktör yardım</strong></p><p></p><p></p><p>Case jxc serileri ithal kompak.daha donanımlı istersen claas yada mf ye bak.axosun 320 cx ini inceledim sadece çalıştırıp tur attım iyi geldi bana tarla performansını bilmiyorum.Mf ninde 5440 modelini az birşey kullandım güzel ama 102 hp olduğu için 80 hpde nasıldır bilemem.İki markanında motorları Perkins devirli kullandıkdan sonra haddinden fazla yakmaz diye düşünüyorum.Paran varsa yarın öbürgün değerine kaybetmesin herkesin traktöründen kaliteli olsun servis ağı geniş olsun vs diyorsan ithallerde mf 5400 serisini tek geçerim şahsen.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 896750, member: 16201"] [b]Ynt: 75-80 hp traktör yardım[/b] Case jxc serileri ithal kompak.daha donanımlı istersen claas yada mf ye bak.axosun 320 cx ini inceledim sadece çalıştırıp tur attım iyi geldi bana tarla performansını bilmiyorum.Mf ninde 5440 modelini az birşey kullandım güzel ama 102 hp olduğu için 80 hpde nasıldır bilemem.İki markanında motorları Perkins devirli kullandıkdan sonra haddinden fazla yakmaz diye düşünüyorum.Paran varsa yarın öbürgün değerine kaybetmesin herkesin traktöründen kaliteli olsun servis ağı geniş olsun vs diyorsan ithallerde mf 5400 serisini tek geçerim şahsen. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
75-80 hp traktör yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt