PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
75 hp 4*4 için Hafif Tip Diskaro Önerisi....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 977526" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: 75 hp 4*4 için Hafif Tip Diskaro Önerisi....</strong></p><p></p><p> valla sıfırlar için fırmalardan fıyatlar alıyorum suan niyet var tabi 32li olsa daha çok işimize uygun olur gibi resimlerini fln bir özelden ulaştır görelim ekipmanı olmadı gelır bakarız...</p><p></p><p> kimisi çekiliyi randumanlı görüyor kimisi askılıyı bunda karasız kaldım acıkcası V tip olursa zaten hem askı hem cekılır olabılıyor bakalım bir 32 lide bize nasip olur ınsallah yakında....</p><p></p><p> bizde arazi dalgalı değil genelde düz taşsız sürülü yerde ikilemede rahat çeker seri1 ile diye düşünüyorum 32liyi ama alırsak görücez bakalım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 977526, member: 426"] [b]Ynt: 75 hp 4*4 için Hafif Tip Diskaro Önerisi....[/b] valla sıfırlar için fırmalardan fıyatlar alıyorum suan niyet var tabi 32li olsa daha çok işimize uygun olur gibi resimlerini fln bir özelden ulaştır görelim ekipmanı olmadı gelır bakarız... kimisi çekiliyi randumanlı görüyor kimisi askılıyı bunda karasız kaldım acıkcası V tip olursa zaten hem askı hem cekılır olabılıyor bakalım bir 32 lide bize nasip olur ınsallah yakında.... bizde arazi dalgalı değil genelde düz taşsız sürülü yerde ikilemede rahat çeker seri1 ile diye düşünüyorum 32liyi ama alırsak görücez bakalım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
75 hp 4*4 için Hafif Tip Diskaro Önerisi....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt