PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
750 fıat yakıt tüketimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nkoca" data-source="post: 143557" data-attributes="member: 3089"><p><strong>Ynt: 750 fıat yakıt tüketimi</strong></p><p></p><p>bence bu kriz ortamında fazla bulaşma borç falan artık sıfırdan çifçiliğe başlama devri geçti çok masraflı iş ben illa yapacağım diyorsan:</p><p></p><p>su taşıyacağın tanker ne kadar büyüklükte illa 750 fiat olması şartmı ben yıllarca 640 kullandım şimdide 70-66 kullanıyorum bence bu kadar küçük arazi için biraz büyük traktör, ama eğim için düşünüyorsan anlattığına göre dolu romorkle inmekve çıkmak için falan düşünüyorsun 640 işini görür ne olur 4ton yük indirmez 3 ton indirir 2 sefer fazla yapasın yakıtıda çok iyi 640 ' ın. 750 istersen sitede olan arkadaşlar var onlar sana daha çok yardımcı olur. sürümünü her ikiside rahatlıkla yapabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nkoca, post: 143557, member: 3089"] [b]Ynt: 750 fıat yakıt tüketimi[/b] bence bu kriz ortamında fazla bulaşma borç falan artık sıfırdan çifçiliğe başlama devri geçti çok masraflı iş ben illa yapacağım diyorsan: su taşıyacağın tanker ne kadar büyüklükte illa 750 fiat olması şartmı ben yıllarca 640 kullandım şimdide 70-66 kullanıyorum bence bu kadar küçük arazi için biraz büyük traktör, ama eğim için düşünüyorsan anlattığına göre dolu romorkle inmekve çıkmak için falan düşünüyorsun 640 işini görür ne olur 4ton yük indirmez 3 ton indirir 2 sefer fazla yapasın yakıtıda çok iyi 640 ' ın. 750 istersen sitede olan arkadaşlar var onlar sana daha çok yardımcı olur. sürümünü her ikiside rahatlıkla yapabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
750 fıat yakıt tüketimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt