PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
750 fıat yakıt tüketimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="monblan" data-source="post: 143978" data-attributes="member: 5656"><p><strong>Ynt: 750 fıat yakıt tüketimi</strong></p><p></p><p>Sayın delidolu sizi anlıyorum 640 masrafsızdır ve yakıt tüketimide fazla degildir diyorsunuz.Fakat benimde ekonomik durum 640 modelini (10000.00 -15000.00 tl arası)almaya pek müsait degil,o bakımdan 750 modeli üzerinde yogunlaşıyorum.Bugün galeride bir tane fıat 750 buldum 1974 model, pazarlıkta yaptık.7500.00tl fiyat istedi.Traktör sıfırmış hiç daha motor yapılmadıgını söyledi 1 ay önce sadece kendisi boyatmış.Yakıt tüketimide herkesin şikayet ettiği gibi çok tüketmediğini söylüyor.Bu arkadaş kendisi galerici.Traktör çok soguk bir bölge olan dogu vilayetinden birinden gelmiş.Kendisinin ' de ayni zamanda çiftçilikte yaptıgını ve kendi 25 dekarlık tarlasının çiftini sürdügünü ve 50 litre mazot gittiğini söyledi.Yani diyor bir tam gün akşama kadar çift sürsen ancak 100.00 milyon liralık mazot ancak tüketir diyor.</p><p>Valla sayın delidolu ben bu işleri yakıt tüketme olayını hiç bilmiyorum.Galerici böyle diyor,7500.00 tl fiyat istedi.Şimdilik düşünecegimi söyledim ve öylece kaldı. Bilmiyorum yakıt tüketimi hakkında söyledikleri ne kadar dogru.Ben yinede bu forumda takip etmeyi sürdürecegim.Belki gerçekten 750 fıat traktör kullanan bir arkadaşımız çıkarda yakıt tüketimi ile ilğili bir şeyler söylerlerse kararımı ona göre verecegim.Çünkü galerici nede olsa bu işin ticaretini yapıyor,belki bana traktörü satabilmek ve ikna edebilmek için abartılı ve cazip(yakıt tüketimi)anlatmışta olabilir diye düşünüyorum.</p><p>Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="monblan, post: 143978, member: 5656"] [b]Ynt: 750 fıat yakıt tüketimi[/b] Sayın delidolu sizi anlıyorum 640 masrafsızdır ve yakıt tüketimide fazla degildir diyorsunuz.Fakat benimde ekonomik durum 640 modelini (10000.00 -15000.00 tl arası)almaya pek müsait degil,o bakımdan 750 modeli üzerinde yogunlaşıyorum.Bugün galeride bir tane fıat 750 buldum 1974 model, pazarlıkta yaptık.7500.00tl fiyat istedi.Traktör sıfırmış hiç daha motor yapılmadıgını söyledi 1 ay önce sadece kendisi boyatmış.Yakıt tüketimide herkesin şikayet ettiği gibi çok tüketmediğini söylüyor.Bu arkadaş kendisi galerici.Traktör çok soguk bir bölge olan dogu vilayetinden birinden gelmiş.Kendisinin ' de ayni zamanda çiftçilikte yaptıgını ve kendi 25 dekarlık tarlasının çiftini sürdügünü ve 50 litre mazot gittiğini söyledi.Yani diyor bir tam gün akşama kadar çift sürsen ancak 100.00 milyon liralık mazot ancak tüketir diyor. Valla sayın delidolu ben bu işleri yakıt tüketme olayını hiç bilmiyorum.Galerici böyle diyor,7500.00 tl fiyat istedi.Şimdilik düşünecegimi söyledim ve öylece kaldı. Bilmiyorum yakıt tüketimi hakkında söyledikleri ne kadar dogru.Ben yinede bu forumda takip etmeyi sürdürecegim.Belki gerçekten 750 fıat traktör kullanan bir arkadaşımız çıkarda yakıt tüketimi ile ilğili bir şeyler söylerlerse kararımı ona göre verecegim.Çünkü galerici nede olsa bu işin ticaretini yapıyor,belki bana traktörü satabilmek ve ikna edebilmek için abartılı ve cazip(yakıt tüketimi)anlatmışta olabilir diye düşünüyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
750 fıat yakıt tüketimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt