PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
750 fıat yakıt tüketimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nkoca" data-source="post: 145609" data-attributes="member: 3089"><p><strong>Ynt: 750 fıat yakıt tüketimi</strong></p><p></p><p>öğretmen olup bizim köydede çifçilik yapanlar var ama nedense hepsi babasının tarlasını çalıştırıyor kimse kendisi gelip tarla alıp traktör alıp bu işe başlayanı görmedim çok büyük konuşmamak gerek baba parası ile yada malı ile konuşmayalım diye. benim bu sitedede tanıdığım çoğu arkadaşın babası çifçilik yapıyor kendiside bu işlerin içinde büyümüş yaşı küçük olsa bile çifçilikte 40 yaşına gelmiş insanı çifçilikte katlayabilecek deneyimde insanlar vardır. eğitimcilerin bunu daha iyi bilmesi lazım akıl yaşta değil baştadır. çifçi çocuğu olupta okuyor diye tarlaya hiç gitmeden 20 yaşını geçen insanlar tanıyorum. şimdi okumuş adam olmuş ama çifçilikten fazla anlamayan insanlar daha yanlış yönlendirme yapmazmı.</p><p></p><p>arkadaş bu konuyu açan arkadaş zaten 750 fiatın yakıt tüketimi için konu açmış. daha kimse git 240mf yada 3000 ford vb bişeyler al diyen olmadı sadece aynı markanın daha çok bulunan ve daha çok tutulan modelini önerdik yanlış bunun neresinde </p><p></p><p>konu sahibi arkadaş sen artık bu kadar bilgiden sonra ne alacağını az çok karar vermişsindir bizimkisi seni daha az masrafla çifçilik yapmanı sağlamak. inşallah ürünün bereketli olur. aldığın traktörü kazasız belasız kullanırsın (malüm arazin çok dikmiş).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nkoca, post: 145609, member: 3089"] [b]Ynt: 750 fıat yakıt tüketimi[/b] öğretmen olup bizim köydede çifçilik yapanlar var ama nedense hepsi babasının tarlasını çalıştırıyor kimse kendisi gelip tarla alıp traktör alıp bu işe başlayanı görmedim çok büyük konuşmamak gerek baba parası ile yada malı ile konuşmayalım diye. benim bu sitedede tanıdığım çoğu arkadaşın babası çifçilik yapıyor kendiside bu işlerin içinde büyümüş yaşı küçük olsa bile çifçilikte 40 yaşına gelmiş insanı çifçilikte katlayabilecek deneyimde insanlar vardır. eğitimcilerin bunu daha iyi bilmesi lazım akıl yaşta değil baştadır. çifçi çocuğu olupta okuyor diye tarlaya hiç gitmeden 20 yaşını geçen insanlar tanıyorum. şimdi okumuş adam olmuş ama çifçilikten fazla anlamayan insanlar daha yanlış yönlendirme yapmazmı. arkadaş bu konuyu açan arkadaş zaten 750 fiatın yakıt tüketimi için konu açmış. daha kimse git 240mf yada 3000 ford vb bişeyler al diyen olmadı sadece aynı markanın daha çok bulunan ve daha çok tutulan modelini önerdik yanlış bunun neresinde konu sahibi arkadaş sen artık bu kadar bilgiden sonra ne alacağını az çok karar vermişsindir bizimkisi seni daha az masrafla çifçilik yapmanı sağlamak. inşallah ürünün bereketli olur. aldığın traktörü kazasız belasız kullanırsın (malüm arazin çok dikmiş). [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
750 fıat yakıt tüketimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt