PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
750 fıat yakıt tüketimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 146324" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: 750 fıat yakıt tüketimi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>değrli arkadaşım moblan arkadaş gayet kibar ve düzgün şekilde bir bilgi edinmek için bir soru sormuş sanırım yanlış anladınız... gerginliğe gerek yok ... lütfen bu konu çığrından çıkmasın ... </p><p></p><p>arkadaşın merak ettiği konun altını birazda ben doldurayım hatta cevabınızda yanlış bulduğum bir iki noktaya değineyim istedim ... bloktan su atacak sizinde bunu görecek kadar bir çatlak varsa eğer zaten bunu anlamak için bir test yapmaya gerek olduğunu sanmıyorum ... velevkide belli olmayacak çok ufak bir çatlakta ise ki bunun motorun ısındığında sızıntı yapacağını düşünelim bu durumda ise olacak sızıntının gözle görülür şekilde sıvı olacağını sanmıyorum ... tabiki bu benim şahsi fikrimdir ... hatta blok kanallarındaki suya ulaşıp sızdıracak kadar bir çatlak varsa eğer motor soğuksada sıcaksada sızdırma yapar vede bu gözle görülebilir ... satan kişi üzerini boyasa dahi motor ilk çalıştığından kısa bir süre sonra görlür olması için motorun titreşimi yeterlidir ... </p><p></p><p>sanırım banada kızmazsınız.... konuya girdiğim için ... macım hem arkadaşa bir fikir vermek hemde olası bir gerginliği önlemekti .... </p><p></p><p>hekese saygılar ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 146324, member: 470"] [b]Ynt: 750 fıat yakıt tüketimi[/b] değrli arkadaşım moblan arkadaş gayet kibar ve düzgün şekilde bir bilgi edinmek için bir soru sormuş sanırım yanlış anladınız... gerginliğe gerek yok ... lütfen bu konu çığrından çıkmasın ... arkadaşın merak ettiği konun altını birazda ben doldurayım hatta cevabınızda yanlış bulduğum bir iki noktaya değineyim istedim ... bloktan su atacak sizinde bunu görecek kadar bir çatlak varsa eğer zaten bunu anlamak için bir test yapmaya gerek olduğunu sanmıyorum ... velevkide belli olmayacak çok ufak bir çatlakta ise ki bunun motorun ısındığında sızıntı yapacağını düşünelim bu durumda ise olacak sızıntının gözle görülür şekilde sıvı olacağını sanmıyorum ... tabiki bu benim şahsi fikrimdir ... hatta blok kanallarındaki suya ulaşıp sızdıracak kadar bir çatlak varsa eğer motor soğuksada sıcaksada sızdırma yapar vede bu gözle görülebilir ... satan kişi üzerini boyasa dahi motor ilk çalıştığından kısa bir süre sonra görlür olması için motorun titreşimi yeterlidir ... sanırım banada kızmazsınız.... konuya girdiğim için ... macım hem arkadaşa bir fikir vermek hemde olası bir gerginliği önlemekti .... hekese saygılar ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
750 fıat yakıt tüketimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt