PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
75c enjektör sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="traktörcü" data-source="post: 1028290" data-attributes="member: 74231"><p>arkadaşlar traktörümü iki hafta önce servise götürdüm 650 saat bakımı yapıldı sözde.. yağ ve filitreler değişti. motor sıcakken motordan afif şıkırdamalar geliyordu motor soğudukktan sonra ertesi gün subap ayarı yaptılar traktörün sesi farkedilir derecede azaldı ve o şıkırdamalar yok oldu benim sorunum subap ayarından sonra yakıt düşecekken tam tersi çok arttı tabi haliyle moralim bozuldu,bugun kaportanın havalandırma deliklerinden akıntı izleri gördüm ve kaportayı kaldıdım motorun subap kapaklarına bakarken enjektörlerin birinden vantilatör tarafındakinden mazot kaçrdığını gördüm ve dikkatlice baktığımda sızıntı mazotun taa kartere kadar aktığını farkettim, enjektörlere baglanan mazot borularının bitanesinin civatasının çok gevşek olduğunu farkettim mazot burdan kaçırıyormuş ve sıktım ,traktörün bu denli yakıtının artması bundanmıdır sizce ,bu motora veya herhangi bi parçaya zararı olurmu?artı bu subap ayarında enjektör boruları sökülüyormu cevaplarınız için şimdiden teşekürler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="traktörcü, post: 1028290, member: 74231"] arkadaşlar traktörümü iki hafta önce servise götürdüm 650 saat bakımı yapıldı sözde.. yağ ve filitreler değişti. motor sıcakken motordan afif şıkırdamalar geliyordu motor soğudukktan sonra ertesi gün subap ayarı yaptılar traktörün sesi farkedilir derecede azaldı ve o şıkırdamalar yok oldu benim sorunum subap ayarından sonra yakıt düşecekken tam tersi çok arttı tabi haliyle moralim bozuldu,bugun kaportanın havalandırma deliklerinden akıntı izleri gördüm ve kaportayı kaldıdım motorun subap kapaklarına bakarken enjektörlerin birinden vantilatör tarafındakinden mazot kaçrdığını gördüm ve dikkatlice baktığımda sızıntı mazotun taa kartere kadar aktığını farkettim, enjektörlere baglanan mazot borularının bitanesinin civatasının çok gevşek olduğunu farkettim mazot burdan kaçırıyormuş ve sıktım ,traktörün bu denli yakıtının artması bundanmıdır sizce ,bu motora veya herhangi bi parçaya zararı olurmu?artı bu subap ayarında enjektör boruları sökülüyormu cevaplarınız için şimdiden teşekürler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
75c enjektör sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt