PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
80.4 lüks servetin dağğ gibi sorunları.....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pıspıs" data-source="post: 744491" data-attributes="member: 92"><p>2011 model servet 80.4 lüks...</p><p>__ daha 180 saatte iken kuyruk mili çalıştırma kolu sorunu...servis tarafından giderildi...</p><p>__376 saatte tarladan çalışrıken lift omatik kilitlenip değiştirildi...</p><p>__ön kaporta pistonu patladı değiştirildi..</p><p>__mazot şamandrsası arıza yaptı değişti...</p><p>__lift omatik 2.defa değişti....</p><p>__ tarla sürerken pompa alıp vermeye başladı..servis tarafından sökülen pompa fabrika tarafından ayarlanıp geri takıldı şimdi durum iyi...</p><p>__ lift omatik tekrar arıza yaptı..sorun servis tarafından giderildi...</p><p>__ aldığım günden beridir viteslerde cıtlama vardı..şimdi sorun daha büyüdü...servis senkromeçlerin değişmesi derektiğini söyledi...gece gündüz pancar çekimi yaptığımız için yaptıramadım...</p><p></p><p> 2011 model traktör....daha 1250 saatte....temiz kullanıyoruz....ALLAH yapısı değil elbette ....ama canımdan bezdim....traktörün çekişi yakıtı süper....ama teknik konularda ben böyle berbat traktör görmedim...canıma tak dedi valla...2 yıldır sabrediyorum...ama zorluklarla kazandığımız paralarla zorla aldım bu traktörü...2002 model başağım var....her işi o garip görür....araçapa gübre atma ilaçlama getir götür...pancar yüklleme..pancar çekme...daha normal bakımları hariç hiç bir yeri açılmadı...şimdi soruyorum...yerli malı diye aldığımız erkunta...geliştimeliyiz dediğimiz erkunta....ne olacak bu traktörlerin hali????????????</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pıspıs, post: 744491, member: 92"] 2011 model servet 80.4 lüks... __ daha 180 saatte iken kuyruk mili çalıştırma kolu sorunu...servis tarafından giderildi... __376 saatte tarladan çalışrıken lift omatik kilitlenip değiştirildi... __ön kaporta pistonu patladı değiştirildi.. __mazot şamandrsası arıza yaptı değişti... __lift omatik 2.defa değişti.... __ tarla sürerken pompa alıp vermeye başladı..servis tarafından sökülen pompa fabrika tarafından ayarlanıp geri takıldı şimdi durum iyi... __ lift omatik tekrar arıza yaptı..sorun servis tarafından giderildi... __ aldığım günden beridir viteslerde cıtlama vardı..şimdi sorun daha büyüdü...servis senkromeçlerin değişmesi derektiğini söyledi...gece gündüz pancar çekimi yaptığımız için yaptıramadım... 2011 model traktör....daha 1250 saatte....temiz kullanıyoruz....ALLAH yapısı değil elbette ....ama canımdan bezdim....traktörün çekişi yakıtı süper....ama teknik konularda ben böyle berbat traktör görmedim...canıma tak dedi valla...2 yıldır sabrediyorum...ama zorluklarla kazandığımız paralarla zorla aldım bu traktörü...2002 model başağım var....her işi o garip görür....araçapa gübre atma ilaçlama getir götür...pancar yüklleme..pancar çekme...daha normal bakımları hariç hiç bir yeri açılmadı...şimdi soruyorum...yerli malı diye aldığımız erkunta...geliştimeliyiz dediğimiz erkunta....ne olacak bu traktörlerin hali???????????? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
80.4 lüks servetin dağğ gibi sorunları.....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt