PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Fotoğraflar
80-66 ya burak kabin uygulaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mst uyk" data-source="post: 1205752" data-attributes="member: 76177"><p>66 serisi Fiat’ın kusursuz efsane serisidir 96 model Fiat 8066 ile 2006 td 85 aynı paraydı ben alırken galerici istersen td 85 şi al kabinli klimalı dedi bende yok abi onu alan alsın dedim iyiki 8066 almışım çok başka birşey ben bu kışa girerken aldım 8066 yı 50 bine aldım geçen hafta arkalara iki çift sıfır lastik taktım Lassa ufak tefek beni rahatsız eden yağ terletmeleri vardı onları hallettim şuan leke bile yok piyasası çok yüksek 66 serisi 94 model bile 50 55 bin benimki 65 bin oldu [emoji4]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mst uyk, post: 1205752, member: 76177"] 66 serisi Fiat’ın kusursuz efsane serisidir 96 model Fiat 8066 ile 2006 td 85 aynı paraydı ben alırken galerici istersen td 85 şi al kabinli klimalı dedi bende yok abi onu alan alsın dedim iyiki 8066 almışım çok başka birşey ben bu kışa girerken aldım 8066 yı 50 bine aldım geçen hafta arkalara iki çift sıfır lastik taktım Lassa ufak tefek beni rahatsız eden yağ terletmeleri vardı onları hallettim şuan leke bile yok piyasası çok yüksek 66 serisi 94 model bile 50 55 bin benimki 65 bin oldu [emoji4] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Fotoğraflar
80-66 ya burak kabin uygulaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt