PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
80-85 beygir 4x4 alacağım karar veremedim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="faziletli" data-source="post: 237818" data-attributes="member: 13737"><p><strong>Ynt: 80-85 beygir 4x4 alacağım karar veremedim</strong></p><p></p><p>Bizim Orta Anadolu ' da çiftte 3.085 New Holland TL100 den biraz az yaktığını duymuştum. Ama servisi ise 3.085in Deutz motor olması sebebiyle diğer MF grubundan fazla yaktığını ama çok çekişli olduğunu söyledi.Halbuki Deutz motor az yakar. Ama bana sorarsan ille bu üçü arasında alacaksan 3.085 D al derim.Ama bunların dışına da çıkabilirim de dersen ve 85-90 bg arası mekanik arıyorsan ( tabii bu benim fikrim) Deutz Agrolux 90 al derim(87bg). Traktörüm elektronik ve torklu olsun diyorsan Deutz agroplus 87 derim(90bg)2007 modelleri 45000-50000 TL arası. Hiç olmazsa motor ömrü 200000 saat(kullanımdan kullanıma değişir ama normal şartlar altında Deutz motor ömrü bu rakam. Bende MF var normal şartlarda bizde bu 5000-6000 saat).Sonra Adana tarafı yoğun tarımla uğraştığı için Deutz size bire-bir;Deutza kolay kolay parça kırdıramazsın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="faziletli, post: 237818, member: 13737"] [b]Ynt: 80-85 beygir 4x4 alacağım karar veremedim[/b] Bizim Orta Anadolu ' da çiftte 3.085 New Holland TL100 den biraz az yaktığını duymuştum. Ama servisi ise 3.085in Deutz motor olması sebebiyle diğer MF grubundan fazla yaktığını ama çok çekişli olduğunu söyledi.Halbuki Deutz motor az yakar. Ama bana sorarsan ille bu üçü arasında alacaksan 3.085 D al derim.Ama bunların dışına da çıkabilirim de dersen ve 85-90 bg arası mekanik arıyorsan ( tabii bu benim fikrim) Deutz Agrolux 90 al derim(87bg). Traktörüm elektronik ve torklu olsun diyorsan Deutz agroplus 87 derim(90bg)2007 modelleri 45000-50000 TL arası. Hiç olmazsa motor ömrü 200000 saat(kullanımdan kullanıma değişir ama normal şartlar altında Deutz motor ömrü bu rakam. Bende MF var normal şartlarda bizde bu 5000-6000 saat).Sonra Adana tarafı yoğun tarımla uğraştığı için Deutz size bire-bir;Deutza kolay kolay parça kırdıramazsın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
80-85 beygir 4x4 alacağım karar veremedim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt